Έτοιμος να τινάξει τις εκλογες στον αέρα ο Γιώργος Παπανδρέου – Απίστευτες καταγγελίες για εξωθεσμικές παρεμβάσεις

Αγρίεψε ο Γιώργος Παπανδρέου που δικαιωμένος απο τις εξελίξεις, καθως μετά και τις δικές του δημόσιες παροτρύνσεις άνοιξε ξανά η ύποπτη υπόθεση του θανάτου του Σηφη Βαλυράκη, υψώνει ξαφνικά το ανάστημα του και κανει απίστευτες καταγγελίες:

Τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουν οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες, οι φίλοι και τα μέλη της παράταξης μας και όχι οποιοσδήποτε άλλος, αναφέρει ανακοίνωση από το Γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου.

Ενώ συνεχιζει: Την τελευταία περίοδο πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα παρεμβάσεων στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής, όχι μόνο από εξωθεσμικά και άλλα κέντρα, αλλά και από παράγοντες της δεξιάς. Με τις παρεμβάσεις αυτές, που ποικίλουν ως προς τον τρόπο που εκδηλώνονται, είτε στρέφονται εναντίον στελεχών της παράταξης μας και ιδιαιτέρως εναντίον του Γιώργου Α. Παπανδρέου, καθώς βλέπουν ότι δεν ικανοποιούνται τα δικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα άλλων κομμάτων, είτε στρέφουν τα βέλη τους εναντίον της παράταξής μας συνολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ