Σκοπιανοί στην Ελβετία με τον… Ήλιο της Βεργίνας κάνουν κουρελόχαρτο την συμφωνία των Πρεσπών

Την ώρα που η κυβέρνηση επιμένει στην πιστή εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι Σκοπιανοί επιμένουν παράνομα να χρησιμοποιούν τον… Ήλιο της Βεργίνας, παραχαράσσοντας την Ιστορία!

Η φωτογραφία προέρχεται από την Ελβετία, εκεί που συνεδρίασε το «Εθνικό Συμβούλιο της Μακεδονίας»! Πρόκειται για συμβούλιο που συστάθηκε εδώ και δυο χρόνια και συντονίζει τις δραστηριότητες συλλόγων Σκοπιανών, αλλά και ιδιωτών που ζουν στην Ελβετία.

3A7A2289 B5E9 4F43 8341 9C4EBC2ECF03

Μάλιστα βασικός σκοπό του είναι η προώθηση «της μακεδονικής εθνοτικής, γλωσσικής, πολιτιστικής, θρησκευτικής και ιστορικής ταυτότητας, ενσωμάτωση της μακεδονικής κοινότητας στην ελβετική κοινωνία και κράτος»!

Οι Σκοπιανοί μαζεύτηκαν στη Βέρνη για την τακτική ετήσια συνέλευσή τους και έβγαλαν φωτογραφίες με σημαία που απεικονίζει τον… Ήλιο της Βεργίνας! Αυτά να τα βλέπει η κυβέρνηση που για να μην χαλάσει τα σχέδια του ΝΑΤΟ, δέχεται και τη Συμφωνία των Πρεσπών και την συνεχιζόμενη καταπάτηση και αυτής ακόμη από τους γείτονες, αδιαμαρτύρητα. Είναι αυτό που λέμε «υπερήφανη εξωτερική πολιτική»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ