Σενάρια τρόμου για τα Χριστούγεννα – Τρομοκρατημένη η κοινωνία για όσα θα πει ο Μητσοτακης στο διαγγελμα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρωί της Τετάρτης,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιστρέφοντας από την Βρετανία θα απευθυνθεί με διάγγελμα στους πολίτες, 37 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Ο πρωθυπουργός βασιζόμενος στην επικοινωνιακή πολιτική, θα απευθύνει μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού, υποστηρίζοντας ότι ο ιός είναι πιο επιθετικός τον χειμώνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κουνήσει ακόμα μια φορά το δάχτυλο στους πολίτες που δεν κατάφερε να τους πείσει να εμβολιαστούν, εφαρμόζοντας πρακτικές με σκληρά μέτρα και διαχωρισμό της κοινωνίας.

Σύμφωνα με πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει ξανά για το περιβόητο τείχος ανοσίας, το οποίο όπως αποδείχτηκε και από χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, δεν έχει επιτευχθεί και θα τονίσει ότι το εμβόλιο είναι ο μοναδικός τρόπος για να περάσουμε τις γιορτές με ασφάλεια και ελευθερίες…

Κοινώς θα ακούσουμε ακόμα μια φορά- με το βλέμμα καρφωμένο στις γιορτές- ότι υπεύθυνοι για την χαοτική κατάσταση στα νοσοκομεία, για τα οποία χρειάστηκε να ληφθούν εξοντωτικά μέτρα, είναι μόνο οι πολίτες

Κυβερνητικά στελέχη που μιλούν νυχθημερόν στα κανάλια, κάνουν λόγο για νέα μέτρα που θα επιβληθούν σε ανεμβολίαστους, ωστόσο ο πρωθυπουργός αύριο δεν αναμένεται να ανακοινώσει κάτι σχετικό. Επομένως όσοι δεν εμβολιαστούν, δεν θα μπορούν να εισέλθουν σε εσωτερικούς χώρους της εστίασης για να γιορτάσουν, αλλά θα επιτρέπεται να κάθονται μόνο σε εξωτερικούς με rapid test.

«Τσεκαρισμένοι» θα πρέπει να είναι και όλοι όσοι ανεμβολίαστοι σπεύσουν να κάνουν τις αγορές τους στα εμπορικά καταστήματα. Στο τραπέζι έπεσαν προτάσεις για υποχρεωτικά rapid test σε σούπερ μάρκετ, ωστόσο αυτό κρίθηκε ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εφαρμοστεί, ενώ την ίδια στιγμή αποτελεί ένα απαράδεκτο μέτρο για τους πολίτες που θέλουν να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ