Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω απο την μαφιόζικη εκτέλεση στη Νικαια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βιντεο με τη στιγμή της εκτέλεσης του βενζινα παρουσίασε το Star. Στο βιντεο φαινεται το τζιπ των εκτελεστών που σταμάτησαν δήθεν για να βάλουν καύσιμα και τελικά δολοφονησαν τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου.

Μια μαφιόζικη εκτέλεση που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με έντονο… άρωμα ναρκωτικών.

Στο βιντεο που παρουσίασε το Star, ο εκτελεστής που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα έβγαλε πιστόλι (7,65 χιλιοστών) που είχε σιγαστήρα και εκτέλεσε εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες, τη χαριστική στο κεφάλι, τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου. Από τα πυρά τραυματίστηκε στο χέρι ο υπάλληλος του βενζινάδικου.

Ένα ακόμα βίντεο, από κάμερα ασφαλείας, κατέγραψε το αυτοκίνητο των δραστών την ώρα που αυτό διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα από τη Λεωφόρο Θηβών 181, ενώ έχουν καταγραφεί και οι πρώτοι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο της εκτέλεσης.

Λίγο αργότερα, η Πυροσβεστική επενέβη σε φλεγόμενο αυτοκίνητο στην περιοχή του Ρέντη, πολύ κοντά στο βενζινάδικο, πιθανότατα το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους με τη φωτιά.

Το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου, αλλά και όσες βρίσκονται στη γύρων περιοχή εξετάζεται εξονυχιστικά από τις Αρχές ασφαλείας ώστε να διαπιστωθούν οι κινήσεις των δραστών.

Ο 37χρονος βενζινοπώλης που δολοφονήθηκε ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και είχε καταγωγή από την Αλβανία, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να εκτιμούν ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου, με εκτέλεση-καρμπόν όπως αυτή που έγινε προ ημερών στα Τίρανα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα ένας από τους κατοίκους της Νίκαιας: «Σικάγο γίναμε»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ