Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός οφείλει επιτέλους να πει την αλήθεια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα ο Μητσοτάκης θα προβεί σε βαρυσήμαντες δηλώσεις σχετικές με την τρέχουσα πανδημία. Οποία πανδημία δεν κουράζεται να «τρέχει» διχάζοντας λαούς διεθνώς ως εκ τούτου, και στην Ελλάδα.

Και έτσι προέκυψαν τα βιαστικά και λόγω ανάγκης (συν της οικονομικής «ανάγκης» των φαρμακοβιομηχανιών) εμβόλια που διοχετεύθηκαν άμεσα στην «αγορά» της υγείας, αποδειχθέντα ούτω ανεπαρκή έναντι των αρχικών διαβεβαιώσεων, αφού ήδη συνεχίζονται με επόμενες δόσεις δίκην σκυταλοδρομίας εμβολίων στα σώματα των πολιτών που πείσθηκαν για την αποτελεσματικότητα αυτών.

Το πότε αυτός ο εξακολουθούμενος εμβολιασμός θα σταματήσει κανείς εκ των ιθυνόντων δεν λαμβάνει την ευθύνη να είπει. Αορίστως όμως αναφέρεται ότι σύντομα θα ατιμετωπισθεί με θεραπεία από χάπια αυτή τη φορά οπότε και αυτός ο θανατηφόρος κύκλος θα κλείσει. Θα κλείσει; Είθε.

Από την άλλη όμως όψη υπάρχουν και πολίτες που όχι μόνον δεν πείστηκαν για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, για να «μή πεθάνουν σε τρία χρόνια μετά την πρώτη ένεση», διότι αυτό κυκλοφορεί σε βλακώδεις θεωρίες συνωμοσίας, χωρίς όμως να λαμβάνουν και τα απαραίτητα προστασίας μέτρα. Επικαλούνται μάλιστα την διαπιστωμένη πλέον φθίνουσα προστασία, την οποία με λαϊκισμό και ανευθυνότητα επιχείρησαν να κρύψουν οι κυβερνώντες, φουντώνοντας το κύμα των «αρνητών».

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, εάν με παρρησία οι αρμόδιοι είχαν καλέσει τον κόσμο να εμβολιαστεί όχι για την επίτευξη «τείχους ανοσίας», αλλά για να σωθούν οι πολίτες από την σοβαρή νόσηση και τον θάνατο; Είναι βέβαιον ότι η αλήθεια θα διέλυε τις οποίες αμφιβολίες των αρνητών, διότι το ψέμα και η αμετροέπεια όχι μόνο επιτείνει την δυσπιστία των πολιτών, αλλά φουντώνει και τις θεωρίες συνωμοσίας.

Λές και δεν τρέχει τίποτα. Και όμως κάτι τρέχει μέ ομαλώς, για την ώρα, επιταχυνόμενη ταχύτητα. Και αυτό είναι στοιχείο που δεν μπορούν να αμφισβητήσουν ούτε και οι «εμβολιασμένοι».

Συνεπώς και επειδή οι αντί αρνούνται ακόμη και τα μέτρα προφύλαξης, που είναι και το πλέον αποτελεσματικό μέσον, εκτιμάται πως αυτοί θα είναι και ο στόχος της συνισταμένης των συνιστουσών της Πρωθυπουργικής στην μετ ολίγον, ομιλία του επιχειρηματολογίας.

Καλό το σκαλοπάτι ορθής διαχείρισης της ανακολουθίας που έχει κατα συρροήν προηγηθεί.
Όμως να… είναι και λίγο αργά μετά από τόσους πολλούς μήνες κυβερνητικής απραξίας.
Ποιά ήταν αυτή; Μα κατα πρώτον η μή δυναμική στήριξη του ζωογόνου ΕΣΥ αμέσως. Από την ΑΡΧΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ