Τα μυστήρια της απογραφής και η προαναγγελθείσα λύση του δημογραφικού δια της μετανάστευσης…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλόκοτα πράγματα συμβαίνουν με τον, κατόπιν εκλογών βεβαίως και ελέω εκλογικού νόμου προκύψαντα Πρωθυπουργό Μητσοτάκη να επιχειρεί μέσω απογραφής, ηλεκτρονικής μάλιστα να μάθει «πόσοι είναι οι Έλληνες».

Να το κάνει τι; Αφού όχι μόνο δεν γνωρίζει πόσοι θα είναι οι «καινούργιοι» Έλληνες, αλλά και το από που θα τους «παραλάβει». Άλλωστε το δημογραφικό που μας απειλούσε έχει πια λυθεί, οριστικά μάλιστα, από την, με το δικό του έλεος, ανωτάτη αρχόντισσα της επικράτειάς του Ελληνικής, φεύ ακόμα, Δημοκρατίας.

6E98DD38 DBC0 434A B3D3 28EBC973B708
Οι παράνομοι μετανάστες θα καταγράφουν ως νόμιμοι κάτοικοι!

Δεν έχει πλέον κανένα λόγο να πονοκεφαλιάζει. Άλλωστε η τόσο πολύ «θερμή», χθές ακόμα, υποδοχή της κατα την επίσημη επίσκεψή της στην ετήσια γιορτή του Πολυτεχνείου,
καταμαρτυρεί την αποδοχή που έχει στον λαό η Σοφία των δημοσία προβεβλημένων, ως και μονομερώς από την ίδια πάλι, αποφασισμένων επιλογών της για το μέλλον που μας επιφυλάσσεται.

DA6B3E2F 8210 41D5 805A 68B40179E8F5
Η πρόεδρος, έχει βρει τη λύση!

Τέλος ο Κυριάκος πεσμένος στην γούβα που ο ίδιος έφτιαξε, των επιλογών του ψάχνει μέσω απογραφών, για σωσίβιο αποφυγής βύθισης από το να επιδοκιμάσει ή να αποδοκιμάσει τις λεκτικές αποφάσεις της (μικρόψυχης) επιλογής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ