Επίθεση κουκουλοφόρων στην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου, σύντροφο του δολοφονημένου Τάσου Μπερδεση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώην μοντέλο έπεσε θύμα ληστείας, όταν το πρωί της Πέμπτης βγήκε από το σπίτι της και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό της. Τρεις άνδρες που φορούσαν κουκούλες, της είχαν στήσει καρτέρι και μόλις την είδαν, την περικύκλωσαν και αφού την απείλησαν, την ανάγκασαν να τους οδηγήσει μέσα στο σπίτι της. 

5825 DIONISIA KOYKIOY 1782021

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Διονυσία Κουκίου, οι τρεις άνδρες που είχαν καλυμμένα πρόσωπα, απείλησαν ότι θα την χτυπήσουν εάν δεν τους ανοίξει το σπίτι της. Αφού μπήκαν στο εσωτερικό της οικείας της, την ανάγκασαν να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα τα χρυσαφικά της και τα χρήματά της.

koukiou

Η πρώην Σταρ Ελλάς που κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, υποστήριξε ότι οι δράστες της έκλεψαν 11.000 ευρώ και πλήθος χρυσαφικών. Αφού την έκλεψαν, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

0910 DIONISIA KOYKIOY 4122016

Η ίδια σε κατάσταση σοκ κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές: «Ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει στη ζωή μου. Είμαι άυπνη και φοβήθηκα πάρα πολύ. Πηγαίνω πάλι για να καταθέσω στην αστυνομία», είπε μιλώντας στο newsit.gr.

Το πρώην μοντέλο, το οποίο είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς το 2008, διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν με τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ στον σύλλογο πυγμαχίας στη Βάρη, από άγνωστους δράστες που παραμένουν ασύλληπτοι.

09C9CA11 B5ED 4F9F 8050 25B5C7B119F1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ