“Είναι εξευτελιστικό” Απάντηση Κόλαφος σε Γεωργιάδη για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου (Ηχητικό)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάντηση ΚΟΛΑΦΟ πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης, από τους δημοσιογράφους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο σήμερα (17/11) από τον Real FM

netakias.com

Ο εξαιρετικός Μάνος Νιφλής είπε

“Επανέρχεται πάλι και δεν φοβάμαι να το διαβάσω, γιατί το έχουμε ξανασυζητήσει αλλά το συζητάμε κάθε χρόνο, εγώ κρίνω εντελώς άστοχη κι ατυχής τη δήλωση, τις δηλώσεις που επαναλαμβάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου. Νομίζω ότι κακώς το επαναλαμβάνει. Δηλαδή στην αρχή πριν από χρόνια έλεγε ότι δεν υπάρχουν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Τώρα σήμερα έρχεται να πει ότι δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο, αλλά στους γύρω δρόμους. Νομίζω ότι είναι εξευτελιστικό να το συζητάμε και νομίζω προσβάλει την νοημοσύνη όλων μας. Δηλαδή για το αν υπήρχε νεκρός μέσα από την πόρτα του Πολυτεχνείου ή έξω από τν πόρτα του Πολυτεχνείου. Ημέρα εκείνη είναι του πολυτεχνείου, γι αυτό ονομάζονται νεκροί του Πολυτεχνείου. Οπότε θέλω να πω ότι είναι είναι ανόητο. Είναι πραγματικά πολύ μικρό, γι αυτό που θυμόμαστε σήμερα, γι αυτό που τιμούμε σήμερα, είναι πολύ μικρή αυτή η συζήτηση. Πολύ μικρή”

με τον επίσης εξαιρετικό Άκη Παυλόπουλο να συμπληρώνει

“Κάθε στοιχειωδώς νοήμων άνθρωπος τα έχει τοποθετήσει τα πράγματα, πολύ καθαρά στο μυαλό του και ξαναλέμε, ότι μόνο οι ερπύστριες, μόνο οι ερπύστριες στην Πανεπιστημίου φτάνουν. Και η παρουσία του Τανκ έξω από το Ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, φτάνουν και τον Τίτλο και την Επίλογο στο Θέμα. Όταν η συντεταγμένη πολιτεία κατεβάζει τα τάνκς απέναντι σε φοιτητές που διαμαρτύρονται τότε παύει να είναι μια κανονική πολιτεία, είναι μια φασιστική μαύρη πολιτεία, η οποία δεν αξίζει καν να λέγεται πολιτεία”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ