Δεν φαντάζεστε τι δήλωνε ο πρωθυπουργός μόλις δύο μέρες πριν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρωθυπουργός που έχει κάνει πιο πολλά διαγγέλματα μέσα σε δύο χρόνια ακόμα και από την 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, πρέπει να κρύβει κάποιο μυστικό.
Αυτό, διότι σύμφωνα με το περιεχόμενο του σημερινού του διαγγέλματος, εξάγεται ένα και μοναδικό συμπέρασμα. Ότι ο πρωθυπουργός έβγαλε το συγκεκριμένο διάγγελμα, για να διαψεύσει τον εαυτό του!

Φυσικά, η αυτοδιάψευση ενός πρωθυπουργού είναι ένας σοβαρός λόγος για να κάνει διάγγελμα. Είναι εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο άλλωστε, ένας πρωθυπουργός να αλλάζει απόφαση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως σήμερα κατέγραψε άλλο ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Πρέπει να είναι ο μόνος πρωθυπουργός που προέβη σε τέτοια οβιδιακή αλλαγή πολιτικής, Σε λιγότερο από 48 ώρες.

ED9311D9 61BB 4E46 9396 2081438DA6D6
Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε προχθές ότι δεν θα γίνουμε Αυστρία και σήμερα μας ανακοίνωσε ότι γινόμαστε Αυστρία.

Σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα λοιπόν, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που διαβεβαίωνε το πανελλήνιο ότι δεν πρόκειται να γίνουμε Αυστρία, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να επιβάλει κατασταλτικά μέτρα κατά όσων δεν έχουν εμβολιαστεί, όπως έκανε η Αυστρία, προέβη σήμερα σε έκτακτο διάγγελμα, για να ενημερώσει το πανελλήνιο, ότι τελικά «γινόμαστε Αυστρία».

Το γιατί ο Έλληνας πρωθυπουργός αναίρεσε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα την δημόσια διαβεβαιώσει ο ίδιος έδωσε, είναι ένα ανεξήγητο μυστικό που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Ίλιγγος…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ