Ναζί – βρυκόλακες: Συγκλονισμένη η Ρωσία από την αποκάλυψη ομαδικού τάφου παιδιών και εγκύων

Έσφαζαν μικρά παιδιά, γυναίκες και εγκύους για να τους παίρνουν το αίμα!

Μία από τις πλέον συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην ιστορία του ανθρώπινου γένους, αναφορικά με την ανθρώπινη θηριωδία και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, έγινε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην Ρωσία.

Η αποκάλυψη συγκλονίζει κάθε άνθρωπο. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο, ενώ παρόμοιο εύρημα δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα αλλού.
80 χρόνια μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και ακόμη αποκαλύπτονται πτυχές της ναζιστικής θηριωδίας. Σοκαρισμένη η Ρωσία από το μακάβριο εύρημα έξω από την Αγία Πετρούπολη, κοντά σε βάση των SS, που είχε στηθεί κατά τη διάρκεια της Πολιορκίας του Λένινγκραντ.

Εθελοντική ομάδα ερευνητών ανακάλυψε ναζιστικό ομαδικό τάφο με πτώματα 675 παιδιών! Η έρευνα έδειξε πως χρησιμοποιούσαν το αίμα των παιδιών για τραυματισμένους αξιωματικούς και στρατιώτες των Ναζί!

Στον ομαδικό τάφο βρέθηκαν πάνω από 1360 πτώματα, χωρίς να έχουν εμφανή τραύματα, ενώ όλα ήταν γυμνά. Να σημειωθεί ότι στα πτώματα των παιδιών ήταν μέχρι και νεογέννητα, ενώ στους ενήλικες οι περισσότερες ήταν γυναίκες, ακόμη και έγκυες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ