Προετοιμάζεται η χώρα για ταραχές ή κοινωνική έκρηξη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτικοι αναλυτές μεταφράζουν την στρατιωτική παράταξη των ΜΑΤ στους δρόμους των Αθηνών στην φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου σαν επίδειξη δύναμης απο την πλευρά της κυβέρνησης αλλα και σαν προειδοποίηση σε όσους εχουν σκοπό να δημιουργήσουν τυχόν έκτροπα στο εγγύς μέλλον, στην καρδιά της Αθήνας και οχι μόνο.

Η κυβερνηση στην ουσία έστειλε ένα μηνυμα ισχύος πως αν υπάρξουν διαμαρτυρίες για τα μέτρα που σχεδιάζονται και κάποιοι εχουν την πρόθεση να τραβήξουν την κατάσταση στα άκρα, τότε θα τα βρουν σκούρα.

Μάλιστα και η πρόσφατη δήλωση του Ακή Σκερτσου στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου πως οι αστυνομικοί δεν μεταδίδουν τον ιο και συνεπως δεν υπάρχει θεμα υποχρεωτικότητας της επέκτασης του εμβολιασμού στα σώματα ασφαλείας δείχνει οτι η κυβερνηση θέλει να δημιουργήσει ένα κλίμα σιγουριάς και ασφαλείας στα σώματα ασφαλείας τα οποια τα εχει ανάγκη πλέον, σε αυτά που σχεδιάζει.

Βέβαια η στάση της κυβέρνησης σχετικά με την υποχρεωτικότητα στα σώματα ασφαλείας ειναι άκρως υποκριτική. Αρκεί να θυμίσουμε την περίπτωση των 54αρων άρτια εκπαιδευμένων διασωστών της ΕΜΑΚ που τους απομάκρυνε το καλοκαίρι επειδή ήταν ανεμβολιαστοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ