Ψάχνουν τον δολοφονο του ράπερ των Razzastar που πέθανε αβοήθητος στην άσφαλτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να λύσει το μυστήριο  επικρατεί γύρω από τον θάνατο του 46χρονου ράπερ Οδυσσεά-Ανδρέα Τσιαμπόκαλου στην περιοχή της Θήβας, προσπάθησε χθες η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο Ανδρέας που ήταν γνωστός ράπερ των Razastarr, βρέθηκε χτυπημένος και νεκρός τα ξημερώματα της 23ης Αυγούστου 2021, λίγο πιο έξω από τη Θήβα. Παρέα και μοναδικό μάρτυρα είχε τον σκύλο του.

Ο Ανδρέας πέθανε αβοήθητος μέσα στη νύχτα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, το οποίο σύμφωνα με την αδελφή του έκανε 50 λεπτά μέχρι να φτάσει στο σημείο.

Το θύμα ήταν αδερφός της Γιολάντας Τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστής ως Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member.

Η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» (19/11) για τον αδικοχαμένο της αδελφό, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με ευαίσθητη ψυχή, που ήξερε πώς να προχωράει παραπέρα στη ζωή του και να μην κρατάει κακία σε κανέναν. Ζητάει να εμφανιστεί ο υπεύθυνος για το δυστύχημα για να μπορέσει και εκείνη να συνεχίσει τη ζωή της και να συγχωρήσει. Η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου είναι σύζυγος του γνωστού μουσικού Μιχάλη Μυτακίδη (B.D. Foxmoor), έχουν δύο παιδιά, και μαζί έχουν διαγράψει επιτυχημένη πορεία ως «Active Member».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ