Μετά τον Πολάκη, καταδικάστε το Bloomberg και το The Lancet που λένε τα ίδια και χειρότερα

Μεγάλος θόρυβος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο έπειτα από ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, αναφορικά με την ελλιπή προστασία των εμβολίων έναντι της μετάλλαξης Δέλτα.
Φυσικά, όσοι άσκησαν κριτική στον γιατρό της πρώτης γραμμής Παύλο Πολάκη για αυτή του την αναφορά, δεν είναι γιατροί. Είναι αντίπαλοι πολιτική, δημοσιογράφοι, σαλτιμπάγκοι, άσχετοι και κάθε καρυδιάς καρύδι.

Φυσικά ο Παύλος Πολάκης δεν έβγαλε από το κεφάλι του την συγκεκριμένη αναφορά. Αντίθετα, όλες οι πρόσφατες επιστημονικές μελέτες, μεταξύ των οποίων και ελληνική που παρουσιάστηκε σε κεντρικό κανάλι, δείχνει ότι η προστασία των εμβολίων έναντι της μετάλλαξις, είναι πολύ μικρότερη από αυτή έναντι του βασικού στελέχους.

BA61DBCB BD02 428F BB9A 4B8090376FF9 scaled
Σχετική αναφορά στο Μπλούμπεργκ

Ενδεικτικές οι αναφορές στο Bloomberg, και η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο έγκριτο The Lancet, πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα. τεκμηριώνοντας ότι η μετάλλαξη Δέλτα επιφέρει το ίδιο ιικό φορτίο σε εμβολιασμένους και μη.

Με απλά λόγια, η κριτική κατά των θέσεων Πολάκη, είναι ο ορισμός του λαϊκισμού και της ασυδοσίας. Αυτά τα δύο στοιχεία έχουν προκαλέσει την ασύλληπτη υγειονομική, κοινωνική και οικονομική καταστροφή στην Ελλάδα της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ