Κατέρρευσε γιατρός από την κούραση στο Παπανικολάου

Την αποκαλυψη έκανε ο διευθυντής της ΜΕΘ «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος που περιέγραψε το περιστατικό μιας χειρουργού που έχασε τις αισθήσεις της απο την κούραση:

Δεν είμαστε καλά. Να σας πω πώς τελειώνουμε. 50 εισαγωγές μέχρι πριν λίγο. Έχουν γεμίσει όλες οι απλές κλίνες στο νοσοκομείο μας. Μεγάλη προσέλευση, πολύ μεγάλη διασπορά.

Μια συνάδελφός μου έχασε τις αισθήσεις της και χρειάστηκε να την μεταφέρουμε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για πρώτες βοήθειες.

Μεγάλη η εξουθένωση του προσωπικού και έξω από τα όρια.

Από την άλλη μεριά μεγάλη απογοήτευση που δεν βρίσκεται ένα κονδύλιο γι’ αυτούς τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Όχι μόνο για μας τους γιατρούς αλλά κυρίως για τους νοσηλευτές.

Η γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της δούλευε από το πρωί. Δεν έχουμε πολύ προσωπικό. Είναι χειρουργός. Κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε Τμήμα που δεν είναι του γνωστικού της αντικειμένου και παρ’ όλα αυτά το έκανε με αυταπάρνηση όπως κι’ άλλοι συνάδελφοί της.

Άδειες δεν δίνονται και τα ρεπό βγαίνουν με πολύ μεγάλη δυσκολία διότι δεν υπάρχει προσωπικό. Δίνουμε κάποια γιατί η εξουθένωση είναι τρομερή όμως η πίεση που νιώθουμε είναι μεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ