Μινα Γκαγκα: Τώρα και να μπει lockdown δεν θα το ακολουθήσει κανείς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για το ενδεχόμενο ενός νέου πανελλαδικού lockdown και τα μέτρα που ισχύουν για τους ανεμβολίαστους από σήμερα μίλησε  η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα,που τόνισε  πως τα αστυνομικά μέτρα και η υποχρεωτικότητα το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν διχασμό στον κόσμο.

Η κα Γκάγκα αναφέρθηκε στην ανάγκη να τηρήσουν οι πολίτες τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί, ώστε να περιοριστεί η πανδημία, σημειώνοντας ότι η εφαρμογή ενός lockdown δεν θα λύσει αυτομάτως το πρόβλημα. «Πέρυσι, τέτοια εποχή, που είχαμε lockdown, είχαμε αντίστοιχους αριθμό νεκρών», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν είναι θέμα lockdown, αλλά να προσέξουμε ο καθένας τον εαυτό μας, τους δικούς μας, τις οικογένειές μας και τους φίλους μας», συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας ότι τα «αστυνομικού τύπου μέτρα δεν θα βοηθήσουν καλύτερα».

«Δημιουργούμε διχασμό στον κόσμο, αντί να πάμε όλοι μαζί -με ένα πνεύμα ομόνοιας και κοινωνικότητας- και να πούμε ότι έχουμε πανδημία και πρέπει να προσέξουμε», πρόσθεσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας.

Καταλήγοντας, η αναπληρώτρια υπουργός ανέφερε ότι το δεύτερο lockdown σε σχέση με το πρώτο λειτούργησε πολύ λιγότερο, καθώς ο κόσμος κυκλοφορούσε κατά χιλιάδες στους δρόμους, σχολιάζοντας πως «τώρα και να μπει lockdown δεν θα το ακολουθήσει κανείς»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ