Πανικός στον Σκάι μετά από κρούσμα κορονοϊού σε πασίγνωστο παρουσιαστή

Ειναι ο δεύτερος παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού που κολλάει κορωνοιο αν και τριπλά εμβολιασμενος (Ο πρώτος ήταν ο Γιώργος Ευγενίδης πριν λίγες μέρες).

Παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων ενώ είχε συμπτώματα με αποτέλεσμα να ειναι σε πανικό οι συνάδελφοί του στο καναλι. Ο λόγος για τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής Νίκος Στραβελάκης κόλλησε κορωνοϊό.

Μαλιστα ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ο οποίος έχει εμβολιαστεί με την τρίτη δόση, εργάστηκε κανονικά ενώ φέρεται να είχε εμφανίσει ήδη τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο κ. Στραβελάκης παρουσίασε κανονικά το δελτίο ειδήσεων και ήρθε σε επαφή με τους συναδέλφους του φορώντας μάσκα. Ωστόσο ο παρουσιαστής που έκανε την τρίτη δόση πριν από μερικές ημέρες, επικοινώνησε με γιατρό ο οποίος φέρεται να συνέδεσε τα συμπτώματα που είχε με παρενέργειες του εμβολιασμού του και τον καθησύχασε. Έτσι ο ίδιος πήγε κανονικά στην εργασία του, όμως τα συμπτώματά του επιδεινώθηκαν.

Ο ίδιος υποβλήθηκε σε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό. Ωστόσο μετά από συμβουλή του γιατρού του υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ PCR το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ίδιος παραμένει πλέον σε καραντίνα, ωστόσο στον τηλεοπτικό σταθμό επικρατεί μεγάλη αναστάτωση καθώς όλοι οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του καλούνται να υποβληθούν σε rapid test.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ