Πανικός στον Σκάι μετά από κρούσμα κορονοϊού σε πασίγνωστο παρουσιαστή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειναι ο δεύτερος παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού που κολλάει κορωνοιο αν και τριπλά εμβολιασμενος (Ο πρώτος ήταν ο Γιώργος Ευγενίδης πριν λίγες μέρες).

Παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων ενώ είχε συμπτώματα με αποτέλεσμα να ειναι σε πανικό οι συνάδελφοί του στο καναλι. Ο λόγος για τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής Νίκος Στραβελάκης κόλλησε κορωνοϊό.

Μαλιστα ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ο οποίος έχει εμβολιαστεί με την τρίτη δόση, εργάστηκε κανονικά ενώ φέρεται να είχε εμφανίσει ήδη τα πρώτα συμπτώματα κορωνοϊού.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο κ. Στραβελάκης παρουσίασε κανονικά το δελτίο ειδήσεων και ήρθε σε επαφή με τους συναδέλφους του φορώντας μάσκα. Ωστόσο ο παρουσιαστής που έκανε την τρίτη δόση πριν από μερικές ημέρες, επικοινώνησε με γιατρό ο οποίος φέρεται να συνέδεσε τα συμπτώματα που είχε με παρενέργειες του εμβολιασμού του και τον καθησύχασε. Έτσι ο ίδιος πήγε κανονικά στην εργασία του, όμως τα συμπτώματά του επιδεινώθηκαν.

Ο ίδιος υποβλήθηκε σε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό. Ωστόσο μετά από συμβουλή του γιατρού του υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ PCR το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ίδιος παραμένει πλέον σε καραντίνα, ωστόσο στον τηλεοπτικό σταθμό επικρατεί μεγάλη αναστάτωση καθώς όλοι οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του καλούνται να υποβληθούν σε rapid test.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ