Αφήστε την τουρκική λίρα και κοιτάξτε το «ανύπαρκτο» για τους Έλληνες ευρώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλοι οι εδώ παντός είδους ειδησιοδόται ασχολούνται σε όλα τους τα δελτία για την υποτίμηση του Τουρκικού νομίσματος, και λίαν καλώς πράττουν και τούς ευχαριστούμε διά την έγκαιρον ενημέρωση ως επίσης και δια την ανάλυση των επιπτώσεων αυτής ταύτης.

Όμως δια την «υποτίμηση» του «Εθνικού μας νομίσματος» οποίον Ευρώ δεν απέχει και πολύ, σε πτώση, αυτής του Τουρκικού, λέξη! Μιλιά; Πώς αυτό; Μήπως δεν υπάρχουν εδώ χρηματηστηριακοί αναλυταί για να μας φωτίσουν το πως θα διαχειριστούν οι λήπται του γενναίου επιδόματος των 250€;

Αυτά που πανηγυρίζουν τα ηγεμονικως επιδοτούμενα Μεγάαλα ΜΜ;

Αν είναι δυνατόν!

Βεβαίως και οι χαμηλοσυνταξιούχοι ευχαριστούν, αφού από το ολότελα καλή «κι η Παναγιώταινα». Όμως ας έμενε τουλάχιστον σταθερή και η KWώρα καί όχι μόνον, για τους πτωχούς αφού φάνηκε καθαρά πως οι οι γαλαντόμοι δόται γνωρίζουν τόσο καλά ποίοι πένονται!

Το στα δίνω έτσι για να στα πάρω γιουβέτσι τι οφελεί; Όμως τα φίλια κοκοράκια (η γνωστή κουδούνα) ακόμα «κικιρίκου» στα πάνελ των ΜΜΕ, για τα μη εισέτι εισπραχθέντα.

Θα μπορέσει κάποιος να μας φωτίσει τι μέλλει γενέσθαι καί που το € θα σταματήσει, ή θα παρακολουθούμε την πτώση της λίρας της Τούρκικης κάνοντας συνειρμούς;

Ακούγεται ότι αυτά τα μονεταριστικά παιχνίδια τα ρυθμίζουν οι Βρυξέλλες, βγάζοντας πάλι,τη Γερμανία την φιλότουρκη Γερμανία λάδι.

Λες και τα συμφέροντα του Βερολίνου… Τουτέστιν αδιαφορούν. Όπως και για την ανίερη συναλλαγή Τουρκίας – Ισπανίας, που ούτε και εκεί η Φράου δεν ήξερε τίποτα.

Με τα μάτια στραμμένα στην Λιβύη έχοντας συνεχώς κατά νου την προαναφερθείσα άρρηκτη σχέση ας κοιτάξουμε τι θα απογίνουμε, γιατί εκεί ο Ερντογάν παίζει το τελευταίο του χαρτί!

Η συμμετοχή του πού ακόμα δέν του ζητήθηκε στο Ουκρανικό, είναι ο αντίποδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ