Σφαγή της Ματίνας Παγωνη με τον Νίκο Ευαγγελάτο στον αέρα του Mega

Απίστευτες καταστάσεις στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου με την Ματινα Παγωνη να γίνεται έξαλλη Ανέβηκαν όταν ο παρουσιαστής άνοιξε το θέμα που αφορά την εγκύκλιο του υπ. Υγείας την οποία υπέγραψε η Μίνα Γκάγκα και στην οποία ζητά από τους γιατρούς των δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων να μειώσουν κατά 80% τα τακτικά χειρουργεία των ασθενών.

Ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι δεν τρέχει και τίποτα να μην γίνουν ορισμένα χειρουργεία που είχαν προγραμματίσει οι ασθενείς και ότι αφού περίμεναν έως τώρα, μπορούν να περιμένουν κι άλλο με την Ματίνα Παγώνη να αντιδρά εκνευρισμένη: «Όχι κύριε Ευαγγελάτο! Δεν είναι έτσι! Και το πιο απλό χειρουργείο, είναι χειρουργείο! Οι άνθρωποι μας κοιτάνε στα μάτια και λένε γιατί; Πότε θα χειρουργηθώ; Δεν είναι έτσι!».

Ντοκουμέντο: Η Ματίνα Παγώνη ήταν αφισοκολλήτρια του Άδωνι Γεωργιάδη όταν έκλεινε Νοσοκομεία

Στη συνέχεια ο Νίκος Ευαγγελάτος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, και να υπερασπιστεί την εγκύκλιο της κυβέρνησης, ωστόσο η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ η οποία αντέδρασε εξαρχής κάνοντας λόγο για απαράδεκτη απόφαση του υπ. Υγείας, τόνισε με έμφαση: «Δεν συζητάμε πια αναμονές χειρουργείων! Για μας θα προχωρήσουν τα χειρουργεία. Οι ασθενείς non covid δεν μπορούν να διαχωρίζονται και δεν μπορούν να περιμένουν. Θα προχωρήσουμε τα χειρουργεία κανονικά, το καταστήσαμε σαφές στους πάντες!» δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ