Δίνει στεγνά τους δημοσκόπους ο Παπανδρέου: Δημοσκοπήσεις με δείγμα 100 ανθρώπων – είναι δυνατόν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουμε όλοι εμείς. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν παράγοντες άλλων κομμάτων. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν συμφέροντα και κατεστημένα, που χωρίς ντροπή θέλουν να ελέγχουν τις ζωές μας, για να ικανοποιούν τα δικά τους συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε να επιβάλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο κόμμα, συμπλήρωμα και δεκανίκι άλλων.

Αν θέλουμε να επιτελέσουμε ως δημοκρατική προοδευτική παράταξη τον ιστορικό μας ρόλο, η επιλογή είναι μια: Υπέρβαση, ανατρεπτικά, δημοκρατικά και προοδευτικά, με τη δική μας παράταξη μεγάλη και δυνατή.

Μας αντιμάχονται με ύπουλα μέσα, και με χτυπούν και προσωπικά. Γιατί; Για να χειραγωγήσουν τους πολίτες και να τους αποκαρδιώσουν. Είναι γνωστή η μέθοδος, παντού στον κόσμο. Αλλά δεν θα το καταφέρουν.

Αναλογιστείτε, πώς είναι δυνατόν να δείχνουν την παράταξή μας να αυξάνει τη δύναμή της, ακόμη και κατά σχεδόν 50%, αλλά όλα τα άλλα να τα φέρνουν στα μέτρα τους; Με δημοσκοπήσεις για τις εσωκομματικές μας εκλογές που οι ίδιοι παραδέχονται ότι δεν έχουν καμιά αξία. Δημοσκοπήσεις με δείγμα 100 ανθρώπων – είναι δυνατόν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας;

Γιατί; Γιατί κάποιοι θέλουν να διαμορφώσουν ένα αποτέλεσμα που τους βολεύει. Πρόκειται για απροκάλυπτη παρέμβαση στους θεσμούς της δημοκρατίας. Το κόμμα μας, θα εξετάσει αυτό το μείζον ζήτημα που το συναντάμε παντού στον κόσμο πια, και θα διερευνήσει τον καλύτερο τρόπο ρύθμισης αυτού του χώρου, που δεν λογοδοτεί πουθενά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ