Που τον εχουν μπλέξει; Ο ένας μετά τον αλλο εγκαταλείπουν τον Λοβερδο ή κάνουν οτι δεν τον ξερουν

Περίεργα πράγματα με την υποψηφιότητα του Λοβερδου. Ήδη τρεις καθηγητές, τα ονόματα των οποίων εμφανίστηκαν σε λίστα υποστηρικτών του, διαψεύδουν την συμμετοχή τους και ζητάνε να αποσυρθούν τα ονόματά τους!

Ειναι δυνατόν να εχει κανει τοσο τραγικά λάθη ο Λοβερδος που τοσο καιρο προετοίμαζε την υποψηφιότητα του; Εκτός και αν είχε πιστέψει οτι θα κανει περίπατο και τα άφησε όλα στην τύχη με αποτέλεσμα τωρα να σκάνε το ένα μετά το αλλο τα αληθινά προβλήματα.

Ετσι ξαφνικά τρεις καθηγητές που τα ονόματα τους είχαν ανακοινωθεί σαν υποστηρικτές του Λοβερδου, τωρα αποσύρουν την στήριξη τους και κάνουν οτι δεν τον ξερουν.

Ο ένας είναι ο καθηγητής Γρηγόρης Βαλλιάνος, που έστειλε και επιστολή διάψευσης στα Μέσα Ενημέρωσης, αναφέροντας:

«Με μεγάλη έκπληξη είδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο διαδίκτυο να εμφανίζεται το όνομά μου σε μια λίστα υποστηρικτών του κ. Ανδρέα Λοβέρδου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Θέλω να τονίσω κατηγορηματικά ότι, ουδέποτε μου ζητήθηκε και ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν τη συγκατάθεσή μου σε κείμενο υποστήριξης του ως άνω υποψηφίου. Εξ άλλου δεν εργάζομαι ως καθηγητής του πανεπιστημίου της Στουτγάρδης, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στη συγκεκριμένη λίστα».

Επόμενος καθηγητής είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Παντείου, Χριστόφορος Σκαμνάκης και ακολουθεί ο καθηγητής χημείας (University of Calgary, Καναδά, Victoria University, Αυστραλία) Γιάννης Ματσούκας, που δήλωσε: «Με μεγάλη έκπληξη, είδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το όνομά μου σε λίστα 100 Καθηγητών Πανεπιστημίου οι οποίοι υπογράφουν και στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Λοβέρδου. Σας δηλώνω ότι ουδέποτε υπέγραψα κείμενο υποστήριξης, του κατά τα αλλά δυναμικού και εξαιρετικού στελέχους του κοινοβουλίου κ. Λοβέρδου, και δε θα ήθελα με κανένα τρόπο να θέσω την οποιαδήποτε επιστημονική προσφορά μου στην παιδεία στην υπηρεσία μιας κομματικής υποψηφιότητας, όσο σημαντική κι αν είναι αυτή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ