Εξαρθρώθηκε σπείρα που ξάφριζε ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

78 ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα, αξίας 60.000 ευρώ, είχαν καταφέρει να αρπάξουν τα μέλη σπείρας που εξάρθρωσε η ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη!

Απο την έρευνα ταυτοποιήθηκαν τρεις δράστες ηλικίας 22, 25 (άντρες) και 46 (γυναίκα) ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Οι ανωτέρω άνδρες, μαζί με συνεργούς τους, βραδινές/πρώτες πρωινές ώρες της 22/23-11-2021 διέρρηξαν επιχείρηση εμπορίας ηλεκτρικών μοτοποδηλάτων στην περιοχή του Ευόσμου και αφαίρεσαν 78 ηλεκτρικά δίκυκλα οχήματα (μοτοποδήλατα, πατίνια, ποδήλατα), καθώς και 10 ηλεκτρικές μπαταρίας, συνολικής αξίας 60.000 ευρώ περίπου.

Οι αρχές πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση στην περιοχή του Ευόσμου, κατά την οποία εντόπισαν και συνέλαβαν τους προαναφερόμενους δράστες, ενώ στο πλαίσιο ερευνών τόσο σε οικίες, όσο και στη γύρω περιοχή, βρέθηκαν συνολικά 28 αφαιρεθέντα ηλεκτρικά οχήματα και 1 μπαταρία, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ