Εύσημα της Κλέλιας Ρενεση στον Άρη Σερβετάλη: Ρισπέκτ που υπάρχουν άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ανάρτηση της η Κλέλια Ρενέση, δηλωνει πως εκτιμά το γεγονός ότι ο Άρης Σερβετάλης, είναι, όπως λέει χαρακτηριστικά, συνεπής στα πιστεύω του, ενώ κατακεραυνώνει όσους «τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος» για τους 20 συνεργάτες του που έμειναν άνεργοι.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διαλέγει τις συνθήκες στις οποίες θα εργάζεται και θα εκτελεί τα καθήκοντα του. Και κάποιοι , έχουν το σθένος να διεκδικούν αυτό το δικαίωμα. Ακόμα κι αν δεν είχε ειδοποιήσει παραγωγούς και ιθύνοντες πολύ καρό πριν την ώρα της κρίσης, ο καλλιτέχνης έχει να κουβαλήσει εκτός από μια παραγωγή, έναν εαυτό, ένα ψυχικό σθένος και μια αυτοπραγμάτωση. Κοινώς, τι να τον κάνεις στο σανίδι τον άνθρωπο, αν έχει μείνει μισή η αξιοπρέπεια του. Και ναι, κυρίες και κύριοι.. υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπροστά στον διαχωρισμό του κοινού , ανατριχιάζουν από φρίκη.. και αποχωρούν από την κούρσα.

Πάντως πολύ πόνος σας έπιασε για τους 20 συνεργάτες του που έμειναν άνεργοι (γνωρίζοντας εξ αρχής την πιθανότητα αποχώρησης)..

Όλους εσάς δεν σας είδα ποτέ να πονάτε τους άπειρους καλλιτέχνες που λόγω μέτρων κόβιντ δεν είχανε να αγοράσουν γάλα στο παιδί τους. Ούτε στα κινήματα στήριξης καλλιτεχνών σας συνάντησα, ούτε σας είδα στις ουρές έξω απ’ τα θέατρα τώρα που άνοιξαν, να στηρίξετε..

Με μούτρα η χολή παιδιά για όποιον τολμά και σηκώνει το κεφάλι απ’ τις ταπεινώσεις που μας βρήκαν.. και λίγο ρισπέκτ που υπάρχουν άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους, είτε συμφωνούμε με αυτά, είτε όχι. Σπάνιο το είδος», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ