Black Friday 2021: πώς, πότε και πού να κάνετε τις αγορές σας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μαύρη Παρασκευή 2021 είναι προ των πυλών και αν θέλετε να συνδυάσετε το πρόγραμμα των αγορών για τις διακοπές σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Εδώ είναι ο οδηγός σας για τη Black Friday 2021.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη Black Friday 2021

Η Black Friday (η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου) είναι μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις εκπτώσεων του έτους, με τους περισσότερους εμπόρους να προσφέρουν μεγάλες προσφορές σε γιορτινά δώρα, τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του 2021, ρούχα, είδη σπιτιού, τεχνολογικά gadgets και άλλα.

Τα προηγούμενα χρόνια, οι αγοραστές ξυπνούσαν νωρίς το πρωί και έτρεχαν να παραταχθούν μπροστά στα καταστήματα που άνοιγαν τις πόρτες τους και να είναι οι πρώτοι που θα προλάβουν τις προσφορές. Υπό το πρίσμα του COVID-19, τα καταστήματα έμειναν κλειστά την Μαύρη Παρασκευή 2020 και αντ ‘αυτού προσέφεραν προσφορές της Black Friday στο διαδίκτυο. Φέτος για την Black Friday 2021 πολλά είναι τα καταστήματα που θα δώσουν προτεραιότητα στις κοινωνικά αποστασιοποιημένες αγορές, όπως τις παραγγελίες μέσω διαδικτύου και την ανέπαφη παραλαβή, σε μια προσπάθεια προστασίας των καταναλωτών, εξαλείφοντας την ανάγκη να φύγετε από το σπίτι νωρίς και να σταθείτε στην ουρά.

Η Black Friday 2021 είναι στις 26 Νοεμβρίου, αλλά οι πωλήσεις συνήθως ξεκινούν πριν από την ημερομηνία αυτή. Οι προ-Black Friday προσφορές της Amazon ξεκίνησαν στις 4 Οκτωβρίου φέτος, για παράδειγμα. Με την απειλή να καθυστερήσει η αποστολή των δώρων που προορίζονται για τις γιορτές, αναμένεται περισσότερα καταστήματα να προσφέρουν προσφορές νωρίς για τη Black Friday, ακόμα και μέσα στον Οκτώβριο.

Ξεκινήστε τις αγορές των διακοπών σας νωρίς φέτος

Οι ειδικοί στη ναυτιλία, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή του Port of Los Angeles, Gene Seroka και του UPS honcho Scott Price, συνιστούν να ξεκινήσετε τις αγορές των διακοπών σας τώρα, ακόμη και πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις της Black Friday και της Cyber ​​Monday. Τα λιμάνια σε παγκόσμιο επίπεδο, αντιμετωπίζουν ρεκόρ ανεφοδιασμού φορτηγών πλοίων, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να μην βρείτε τα προϊόντα που θέλετε τόσο γρήγορα όσο συνήθως αυτή την περίοδο των διακοπών. Τα εμπορευματοκιβώτια αποστολής είναι επίσης ελλιπή, αυξάνοντας το κόστος αποστολής. Μεγάλα πολυκαταστήματα όπως τα H&M ή τα IKEA αναμένουν κάποιες καθυστερήσεις που σχετίζονται με ζητήματα λιμένων. Ο COVID-19 έχει επίσης προκαλέσει διαταραχές στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού και ορισμένα εργοστάσια στο εξωτερικό κλείνουν για να αποτρέψουν επίσης την εξάπλωση της ασθένειας.

Υπάρχουν ήδη διαθέσιμες προσφορές πριν από τη Black Friday;

Ευτυχώς, τo να κάνετε τα ψώνια σας τώρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε μεγάλες προσφορές. Πολλά είναι τα καταστήματα τεχνολογίας, ένδυσης και ομορφιάς που επιβραβεύουν τους συνεπείς καταναλωτές που αποφασίζουν να κάνουν τις αγορές τους πριν την περίοδο της Black Friday και Cyber ​​Monday. Χαρακτηριστικά ο Κωτσόβολος, τα H&M, η Mac Cosmetics και άλλες μεγάλες εταιρείες κυκλοφορούν ήδη φυλλάδια προσφορών για τον μήνα Οκτώβριο.

Σε κάθε περίπτωση ο κερδισμένος καταναλωτής είναι ο ενημερωμένος καταναλωτής. Μην παρασύρεστε από μεγάλες ταμπέλες που γράφουν “εκπτώσεις” και δελεαστικές διαφημίσεις.  Ψάξτε, κάντε την έρευνά σας σε διαφορετικά καταστήματα, συγκρίνετε τις τιμές και μετά αποφασίστε τι θα ψωνίσετε και από πού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ