Η Israel Aerospace Industries (IAI) ανοίγει γραφείο στα ΗΑΕ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Israel Aerospace Industries (IAI) θα ανοίξει γραφείο στα ΗΑΕ τις επόμενες εβδομάδες.

Το νέο γραφείο θα ενισχύσει την αυξανόμενη συνεργασία της IAI με τις τοπικές και περιφερειακές κυβερνήσεις, τις βιομηχανίες, τις εταιρείες και τον ακαδημαϊκό κόσμο και θα προσφέρει πρόσθετες επιχειρηματικές ευκαιρίες για μελλοντικές συνεργασίες στις τεχνολογικές εξελίξεις στον αμυντικό και τον πολιτικό τομέα, ανέφερε δήλωση της IAI που εκδόθηκε την Πέμπτη.

Το γραφείο ανοίγει μετά την ιστορική συμμετοχή της εταιρείας στο “Dubai Airshow”, κατά την οποία υπογράφηκαν μια σειρά συμφωνιών συνεργασίας, μεταξύ των οποίων με την Emirates Airlines για μετατροπές φορτίου και με την αμυντική εταιρεία EDGE για την ανάπτυξη προηγμένων μη επανδρωμένων πλοίων επιφανείας (USV) και ηλεκτροοπτικών. Αυτές οι συμφωνίες ακολουθούν ένα επιτυχημένο έτος συνεργασίας μεταξύ της IAI και άλλων εταιρειών που εδρεύουν στον Κόλπο, συμπεριλαμβανομένων των Etihad Airways, Gulf Air και G-42.

Κατά τη διάρκεια της διάσημης αεροπορικής έκθεσης του Ντουμπάι, διάφοροι αξιότιμοι καλεσμένοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της IAI, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων ηγετών των ΗΑΕ. Επιπλέον, κορυφαίοι κυβερνητικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο παρέμειναν στο περίπτερο της IAI και πραγματοποίησαν εποικοδομητικές συναντήσεις με την αντιπροσωπεία της εταιρείας. Το Airshow ακολούθησε τη συμμετοχή της IAI στο Διεθνές Αστροναυτικό Συνέδριο (IAC) στο Ντουμπάι τον περασμένο μήνα.

Το άνοιγμα γραφείου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποτελεί απόδειξη της αυξανόμενης συνεργασίας της IAI με τα ΗΑΕ και την περιοχή συνολικά, ανέφερε η δήλωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ