Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εύσημα Βισκαδουράκη στον Σερβετάλη: Ειναι σπουδαίο κομμάτι στο ελληνικό θέατρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί οι συνάδελφοί του έπεσαν πάνω στον Άρη Σερβετάλη.

Οπως ειπε: Ο Σερβετάλης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος για εμένα, μεγάλος ηθοποιός, μεγάλος καλλιτέχνης. Είναι αυτόφωτος ηθοποιός, τραβάει δική του πορεία. Κακώς δίχασε η απόφασή του να αποχωρίσει. Γνωρίζω ότι ο άνθρωπος το είχε πει από το καλοκαίρι ότι θα αποχωρούσε, αν άλλαζαν οι συνθήκες.

Στην παράσταση αυτή όλοι πήγαιναν για να δουν τον κο Σερβετάλη. Δεν ξέρω γιατί έπεσαν οι συνάδελφοι πάνω του. Εγώ έχω φύγει από δουλειά, με έχουν διώξει από δουλειά, παραστάσεις έχουν κατέβει. Αυτά γίνονται στη δουλειά.

Τον έχω παρακαλέσει πολλές φορές να είμαι κοντά του. Του το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμαστής του. Αν ήμουν στην παράσταση, θα σεβόμουν την άποψή του, και θα ρωτούσα τον παραγωγό τι θα γίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί. Ο Σερβετάλης είναι μια κατηγορία από μόνος του, είναι σπουδαίος ηθοποιός. Το μόνο λάθος του είναι για το εμβόλιο. Είναι ένα σπουδαίο κομμάτι στο ελληνικό θέατρο ο κ. Σερβετάλης. Να τον προστατεύσουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ