Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Εξέγερση κατά Μητσοτάκη στην Κοζάνη! Ανελέητο ξύλο στους κατοίκους απο τα ΜΑΤ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοφανείς αντιδράσεις στην Κοζάνη με διαμαρτυρόμενους πολίτες και ανελέητο απο τα ΜΑΤ. Μάλιστα τα ΜΑΤ απέκλεισαν τιυς διαδηλωτές χιλιόμετρα μακριά από τον Μητσοτάκη για να μην τον πλησιάσουν.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr όταν οι διαδηλωτές θέλησαν να «σπάσουν» το «μπλόκο» της Ελληνικής Αστυνομίας που είχε στηθεί περίπου 1,5 χλμ μακριά από το κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, ο αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και χτυπήματα με τα γκλομπ και τις ασπίδες που κρατούσαν.

https://twitter.com/marka2_/status/1464196492445597738?s=21

https://twitter.com/marka2_/status/1464197217934352389?s=21

Ενδεικτική της κατάστασης ειναι η ανακοινωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας

Καταγγέλλουμε τα ΜΑΤ της κυβέρνησης που προχώρησαν σε εκτεταμένη ρίψη χημικών ουσιών ενάντια σε πολίτες που διαδήλωναν ειρηνικά στα πλαίσια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη.
Ο πρωθυπουργός για άλλη μια φορά στάθηκε δειλός και αντί να συναντηθεί με τους πολίτες, επέλεξε να τους ψεκάσει με χημικά. Απέφυγε να συναντήσει τους εργαζομένους της ΔΕΗ που πέταξε στον δρόμο. Απέφυγε να συναντήσει τους υγειονομικούς του νοσοκομείου που παλεύουν μόνοι τους, ενάντια στον covid. Απέφυγε να συναντηθεί με το εργατικό κέντρο και τους παραγωγικούς φορείς που καταδίκασε με τα απανωτά lock down. Απέφυγε να συναντήσει φοιτητικούς συλλόγους και να εξηγήσει γιατί βάζει λουκέτο στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Απέφυγε να συναντήσει το σωματείο συνταξιούχων και να λογοδοτήσει, καθώς επέλεξε να κόψει την 13η σύνταξη.
Οι ώρες της κυβέρνησης μετρούν αντίστροφα. Σήμερα κατάλαβε όλη η Δυτική Μακεδονία, ότι δεν έχουμε να κάνουμε απλά, με μία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση. Έχουμε να κάνουμε με μία συμμορία αδίστακτων που λυμαίνονται τα κρατικά ταμία, εξυπηρετούν συμφέροντα και διαλύουν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Αρχηγός της ακροδεξιάς συμμορίας είναι ο Κ. Μητσοτάκης που είχε το θράσος να επισκεφτεί την πόλη μας. Ο λαός της Κοζάνης απάντησε σήμερα με την δυναμική του παρουσία στην ΖΕΠ, υψώνοντας μαύρες σημαίες και στεφάνια κηδείας, ότι ο πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος.
Καλούμε την νέα γενιά και τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, να ανατρέψει τις πολιτικές που διαλύουν την προοπτική και το μέλλον μας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για μία αριστερή και προοδευτική διακυβέρνηση που θα θέσει ξανά στο προσκήνιο τις ανάγκες της κοινωνίας και τα όνειρα της νέας γενιάς!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ