Λοχίας του στρατου έφτυσε υπάλληλο τράπεζας και την απείλησε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επεισοδιακή ήταν η επισκεψη ενός 40χρονου Λοχία σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης. Ο Λοχίας αρχικα αρνήθηκε  να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης Covid-19 ενώ κατά την αποχώρησή του από το κατάστημα, κατευθύνθηκε προς την έξοδο κινδύνου για να φύγει από εκεί.

Οι υπάλληλοι  της τράπεζας, τον προειδοποίησαν να μην φύγει από την έξοδο κινδύνου γιατί έχει συναγερμό και τότε εκείνος άρχισε να αντιδρά λέγοντας σε υπάλληλο: Δεν μπορείς να μου μιλάς, ενω σήκωσε το χέρι του απειλητικά στην γυναίκα υπάλληλο. Η συμπεριφορά του προκάλεσε την αντίδραση άλλων πελατών με αποτέλεσμα ο 40χρονος Λοχίας να κατεβάσει  τη μάσκα του και μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών να φτυσει την τραπεζική υπάλληλο στο λαιμό και τη μπλούζα της. Αστραπιαια το έβαλε στα πόδια και άρχισε να τρέχει, ενώ η γυναίκα  πανικοβλήθηκε. Πελάτες στην τράπεζα που είδαν τι συνέβη βγήκαν αμέσως έξω, τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν σε απόσταση 100 μέτρων από την τράπεζα.

Η κοπέλα, την οποία έφτυσε στο λαιμό, εκλιπαρούσε να της πει εάν είναι άρρωστος με κορονοϊό καθως φοβήθηκε, ήταν ταραγμένη και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Στο αστυνομικό τμήμα όπου οδηγήθηκε αποκαλύφθηκε ότι ο 40χρονος υπηρετεί στον στρατό ως Λοχίας ενώ στο αστυνομικό τμήμα ρώτησαν ξανά και ξανά, κάμποσες φορές την υπάλληλο της τράπεζας οι αστυνομικοί αν ηθελε να του κανει μήνυση.

Τελικά, η μήνυση έγινε, όπως μήνυση υποβάλλει και η τράπεζα ως πολιτική αγωγή. Ο 40χρονος Λοχίας συνελήφθη και κρατείται μέχρι ο Στρατιωτικός Εισαγγελέας να ορίσει δικάσιμο για το Στρατοδικείο ενώ  οι αστυνομικοί βρήκαν στα πράγματά του, που τα άφησε πάνω στον πανικό του τρέχοντας, ότι διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού, παρότι αρνήθηκε να το επιδείξει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ