Ομοβροντία Ανδρουλάκη – Χρηστίδη κατά της αθλιότητας Κασιμάτη για τη Φωφη Γεννηματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκαρισμένοι οι αναγνώστες της στήλης του Κασιμάτη, Πανδώρα διαβαςαν σημερα πως: Με το θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της.

605D6211 C76C 41A6 B4E9 BFC706A6D829

Η πρώτη απάντηση ήρθε από τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη: « Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση»

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ προσθέτει με νόημα: . Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νοιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;»

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», γράφει σε tweet του.

«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης» σχολίασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Η συγκεκριμενη αναφορά του κυρίου Κασιμάτη στη Φωφη Γεννηματα εγινε σε ένα κείμενο στήριξης στον Ανδρέα Λοβέρδο και απαξίωσης άλλων υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ενώ αξίζει να θυμησουμε πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είχε ειρωνευτεί τον κ. Κατρούγκαλο για την εξωτερική του εμφάνιση, μη γνωρίζοντας την κατάσταση της υγείας του, σχόλιο για το οποίο η εφημερίδα Καθηκερινη είχε ζητήσει συγγνώμη, ενώ εδώ και περίπου ένα χρόνο ο Κασιμάτης παραιτήθηκε από την “Καθημερινή” και μετακόμισε την στήλη του στα “Νέα”.

59BE7195 730F 4B51 AB42 913BFCB6DAF8

ΔΗΜΟΦΙΛΗ