Αποκάλυψη: Κοιτούσαν την 8χρονη Όλγα να πεθαίνει 50 μέτρα από το Κέντρο Υγείας στο Κερατσίνι (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ είναι οι ευθύνες της εισηγμένης εταιρείας Σαραντόπουλου για τον θάνατο της 8χρονης Όλγας που άφησε την τελευταία της πνοή αβοήθητη στην πύλη του εργοστασίου. Αυτό που συγκλονίζει στην κυριολεξία είναι ότι το 8χρονο κοριτσάκι ξεψύχησε πενήντα μέτρα από το Κέντρο Υγείας, όπως αποκάλυψε το Kontra , στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

Αν οι υπεύθυνοι την μετέφεραν λίγα μέτρα θα κέρδιζε τη μάχη και θα ζούσε. Αντί γι’ αυτό την άφησαν αβοήθητη, φτάνοντας σε σημείο μετά από πολύ ώρα να την κλοτσάνε με τα πόδια για να την μετακινσουν. Πρόκειται για ένα τερατώδες έγκλημα για το οποίο οι υπεύθυνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Οι εισηγμένοι στο χρηματιστήριο Κ. Σαραντόπουλοι θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη και οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες ασφαλείας.

Συγκλονιστική αποκάλυψη του KONTRA

Έβλεπαν το παιδί να πεθαίνει και δεν έκαναν τίποτα. Τραγική ειρωνεία, δίπλα από το εργοστάσιο Κ. Σαραντόπουλος βρίσκεται σταθμός της Πυροσβεστικής και ακριβώς απέναντι το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου. Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του KONTRA NEWS 10 ότι δίπλα ακριβώς από το εργοστάσιο Κ. Σαραντόπουλος που έχασε τη ζωή της η 8χρονη Όλγα, το απόγευμα της 17 ης Νοέμβρη όπου συνεθλίβη από την ηλεκτροκίνητη πύλη του εργοστασίου, είναι ο Πυροσβεστικός σταθμός του Πειραιά και ακριβώς απέναντι το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν ένας από τους άνδρες που βρίσκονται εντός του εργοστασίου ειδοποιούσε, θα μπορούσαν να έρθουν πυροσβέστες που είναι η βάση τους ακριβώς δίπλα από το εργοστάσιο και να απεγκλωβίσουν άμεσα το κοριτσάκι.

Αν ένας από αυτούς τους ανθρώπους που καταγράφονται στο βιντεοληπτικό υλικό να βλέπουν το 8χρονο παιδί και να μιλούν στα τηλέφωνα -ένας από αυτούς το σπρώχνει με το πόδι να δει αν ζει μάλιστα- πήγαινε ακριβώς απέναντι από το εργοστάσιο όπου είναι το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου και ζητούσε βοήθεια, πιθανόν σήμερα η 8χρονη Όλγα να ζούσε.

Το KONTRA επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Γιάννη Μπαρκαγιάννη ο οποίος ανέφερε «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που προκύπτουν από την υπόθεση. Εμείς ζητήσαμε άρση τηλεφωνικού απορρήτου από τον τελευταίο εργαζόμενο μέχρι τον Ιδιοκτήτη του εργοστασίου. Να δούμε ποιοι επικοινώνησαν στα τηλέφωνα, με ποιους, τι ακριβώς είπαν. Το αίτημα μας έγινε δεκτό, αναμένεται πλέον να μπει στην δικογραφία, η οποία βρίσκεται ακόμη στα χέρια της αστυνομίας που διενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση. Θέλουμε να πέσει φως στην υπόθεση και να δοθούν απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που υπάρχουν και σχετίζονται με τον θάνατο της 8χρονης Όλγας».

Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν καθώς αποδεικνύεται ότι από την πύλη του εργοστασίου Κ. Σαραντόπουλος εντός πέντε λεπτών θα μπορούσαν να είχαν ειδοποιηθεί τόσο η Πυροσβεστική, ο σταθμός της οποίας είναι ακριβώς δίπλα από το εργοστάσιο όσο και το κέντρο Υγείας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Αντ’ αυτού, η 8χρονη έμεινε εγκλωβισμένη στην πόρτα και ψυχορραγούσε για περισσότερες από τέσσερις ώρες καθώς από τις 5.30 που γίνεται η πρώτη καταγραφή με το παιδί εν ζωή, τελικά απεγκλωβίζεται μετά τις 9.20. Οι άνθρωποι οι οποίοι καταγράφονται από τις κάμερες να είναι εντός της πύλης και να βλέπουν το παιδί, κανείς εξ αυτών δεν ειδοποιεί ούτε την πυροσβεστική, ούτε το Κέντρο Υγείας.

Τα αμείλικτα ερωτήματα

Ο θάνατος της 8χρονης Όλγας στην πύλη του εργοστασίου Κ. Σαραντόπουλος έχει συγκλονίσει τους πάντες, ειδικά μετά την δημοσιοποίηση βίντεο που καταγράφει ανθρώπους να βλέπουν το παιδί να πεθαίνει και δεν κάνουν -εκ του αποτελέσματος- τίποτα. Η προανάκριση που έχει ξεκινήσει αλλά και η δικαστική διαδικασία που ακολουθείται πρέπει να δώσει απαντήσεις σε τρία κομβικά ερωτήματα.

 

  1. Μετά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου πρέπει να καταγραφούν οι συνομιλίες όλων των ανθρώπων τις επίμαχες ώρες. Ποιος ειδοποιήθηκε, πως κινήθηκε η εταιρεία μετά την γνωστοποίηση του συμβάντος, οι άνθρωποι που είδαν το κοριτσάκι να κείτεται με ποιους επικοινώνησαν;
  2. Τι ώρα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ; Τι ώρα κλήθηκε η αστυνομία; Μετά από πόση ώρα, απ’ όταν κλήθηκαν έφτασαν στο σημείο;
  3. Το φωτοκύτταρο στην πύλη του εργοστασίου είχε απενεργοποιηθεί; Για ποιον λόγο η άτυχη 8χρονη καταγράφεται στο βίντεο να απλώνει το χέρι του προς την πόρτα αλλά αυτή να μην ανοίγει; Με εντολή ποιου απενεργοποιήθηκε το φωτοκύτταρο στην πύλη εισόδου του εργοστασίου;

Τα ερωτήματα για τον θάνατο της 8χρονης Όλγας είναι πολύ σοβαρά και χρήζουν άμεσης και τεκμηριωμένης απάντησης. Το kontra μίλησε με τον θείο της 8χρονης ο οποίος μας ανέφερε «Τι λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Σκότωσαν το κοριτσάκι και δεν έχει βγει κανείς να μας πει μια κουβέντα. Περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αν δεν αποδοθεί, τότε θα την αποδώσουμε εμείς».

Η μικρή Όλγα στα 8 της χρόνια έχασε τη μάχη για την ζωή σε μια πόρτα εργοστασίου που την σύνθλιψε. Κάτω από το παπούτσι του εργάτη που την κλωτσούσε για να δει αν ζει, βρίσκεται η ανθρωπιά όλης της ελληνικής κοινωνίας.

Ποδοπατημένη και νεκρή.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΟΛΓΑ 8ΧΡΟΝΗ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΟΛΓΑ 8ΧΡΟΝΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ