Αποκλειστική νοσοκόμα σακάτεψε στο ξύλο την ηλικιωμένη που φρόντιζε στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Άγριος  ξυλοδαρμός μιας ηλικιωμένης γυναίκας, από την αποκλειστική νοσοκόμα που είχε προσλάβει η κόρη της, μέσα στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά! Την αποκάλυψη έκανε η κόρη της γυναίκας,  Λώρα Πιπέρη, στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, που βρήκε την μητέρα της αιμόφυρτη και με μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα:

1AE16E54 D489 4843 815E 0AEA670BA03C 095C9A58 4EB1 4224 BBA2 4795A610E0B3

Μας άφηναν κάρτες για αποκλειστικές, πήρα το γραφείο ζήτησα Ελληνίδα και μου είπαν ότι είναι νόμιμες με χαρτιά κτλ. Στις 6 το πρωί που γύρισα βρήκα τη μητέρα μου αιμόφυρτη, με σπασμένο κεφάλι, σπασμένη μύτη και μώλωπες σε όλο της το σώμα. Η αποκλειστική που ήταν ακόμα εκεί μου είπε ότι δεν ξέρει πως συνέβη όλο αυτό.

B1614B3F 8BC0 40D8 AA4C 3BA835C8DADA
Η κόρη της ηλικιωμένης κυριας που έκανε την καταγγελία

Κάναμε αξονική και μου είπαν οι γιατροί ότι είναι χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο, που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη την χτύπησε. Η μητέρα μου έχει άνοια, δεν αντιδρά άρα αποκλείεται να την προκάλεσε κάπως.

Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο Τζάνειο με κάταγμα στη μύτη και ράμματα στο κεφάλι. Τα χτυπήματα ήταν τόσο βίαια που άρχισε να φωνάζει μέσα στον θάλαμο του νοσοκομείου, όμως όπως λέει η κόρη της, κανείς δεν την άκουσε για να τη βοηθήσει. Οι κάρτες που υπάρχουν στο νοσοκομείο αναφέρουν ότι όλες οι αποκλειστικές νοσοκόμες είναι Ελληνίδες, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ