Σέρρες: Ο επιχειρηματίας που νοσηλεύεται έχει νόμιμο πιστοποιητικό και δεν το αγόρασε από Βουλγαρία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων έγινε από τις Σέρρες σε πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για την πλαστή είδηση με τίτλο: «Αγόρασε πλαστό πιστοποιητικό από τη Βουλγαρία και τώρα χαροπαλεύει διασωληνωμένος» την οποία μετέδωσαν και σερραϊκά μέσα ενημέρωσης, όπου μεταφέρουν όπως λένε αποκαλύψεις της δημοσιογράφου Αριάδνης Παπαφωτίου στο facebook για έναν επαγγελματία που νόσησε και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Με πληροφορίες απο το epiloges.tv

Την αποκάλυψη έκανε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, Νικόλαος Φαρμάκης μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραΐτη. Ο συγκεκριμένος Σερραίος σύμφωνα με τον κο Φαρμάκη είναι εμβολιασμένος από τις 14 Μαϊου στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson.

Μάλιστα σύμφωνα με το διοικητή του Νοσοκομείου δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ό,τι ο άνθρωπος είναι εμβολιασμένος και όπως λέει είναι κρίμα να διαδίδονται ψέματα

D0F312BA 6377 4535 8B9F B92CD12988E0

Ο εν λόγω νοσηλευόμενος μάλιστα είναι σε καλό δρόμο σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου.

Η κα Παπαφωτίου έσβησε την ψεύτικη είδηση μόλις διαπίστωσε το λάθος της, χωρίς βέβαια καμία σχετική αναφορά. Συνάδελφοι ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δείτε τι είπε στο Επιλογές ο διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών ( Από το 10 λεπτό και μετά)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ