Εισβολή της αστυνομίας στο σπίτι του Μέριλιν Μάνσον

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του Μέριλιν Μάνσον στο πλαίσιο της έρευνας των καταγγελιών για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις.

Συγκεκριμενα ντετέκτιβ από το γραφείο του σερίφη στο Λος Άντζελες πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του ρόκερ στο Δυτικό Χόλιγουντ τη Δευτέρα το πρωί, με ένταλμα ερεύνης ενώ ο Μάνσον ελειπε εκείνη τη στιγμή στο σπίτι του.

Το ένταλμα έχει άμεση σχέση με την έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος του Μέριλιν ενώ οι αρχές αστυνομία κατέσχεσαν  μονάδες αποθήκευσης πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων σκληρών δίσκων, που θα εξεταστούν πριν υποβληθεί η υπόθεση στον εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες.

Προσφατα ήρθε στη δημοσιότητα η σοκαριστική έκθεση του Rolling Stone που στηρίχτηκε σε έρευνα εννέα μηνών, σύμφωνα με την οποία ο Μέριλιν Μάνσον φέρεται να είχε μετατρέψει το μουσικό του στούντιο στο Δυτικό Χόλιγουντ σε θάλαμο βασανιστηρίων, όπου κλείδωνε τις γυναίκες και τις τιμωρούσε για ώρες για τα ατοπήματά τους που γίνονταν αντιληπτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ