Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Διέσυραν τον ίδιο τον πρωθυπουργό! Τον έβαλαν να κάνει νόμο την πλάκα του Βαρουφάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο απόλυτος διασυρμός του πρωθυπουργού καθως κάποιοι τον παρέσυραν να κανει νόμο το τρολλαρισμα του Βαρουφακη με αποτέλεσμα να οδηγείται στην αυτογελοιοποίηση και την πολιτική απαξίωση!

Ο  υπουργός  και οι σύμβουλοι του που εισηγήθηκαν την συγκεκριμένη πρόταση, την οποία δυστυχώς απεδέχθη ο πρωθυπουργός, αποδεικνύονται αντιγραφείς της «κακιάς ώρας»! Γιατί υποτιθέμενη κυβερνητική πρόταση που  ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, είναι απόλυτη αντιγραφή ενός «διανοητικού πειράματος» που παρέθεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο κοινοβούλιο, 60 ημέρες πριν, ενώ κυκλοφορουσε και σαν τρολλια στο διαδίκτυο απο το καλοκαίρι.

Ο Βαρουφάκης, μιλώντας στη Βουλή, είχε παρουσιάσει την συγκεκριμένη πολιτική απόφαση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με ποινή 100 € μηνιαίως τα οποία θα πηγαίνουμε για την ενίσχυση του ΕΣΥ, βαφτίζοντας την διανοητικό πείραμα! Καλώντας μάλιστα την κυβέρνηση τρεις φορές «να μην πάρει στα σοβαρά την πρόταση του»…

Δηλαδή, την «πλάκα» του Γιάνη Βαρουφάκη, κάποιοι συμβουλή του πρωθυπουργού την πήραν στα σοβαρά και την έκαναν «κυβερνητική πολιτική»…. Ποιου; Του Γιάννη Βαρουφάκη τον οποίο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πήγαινε στο ειδικό δικαστήριο για τα υποτιθέμενα «100 δις που κόστισε η διαπραγμάτευση του»! Έκτοτε, παρατηρούμε το άλλο εξευτελιστικό θέαμα στο κοινοβούλιο, τον Βαρουφάκη να εκλιπαρεί τον Μητσοτάκη να κάνει την εξεταστική που ο ίδιος είχε προαναγγείλει, την Ελληνική Λύση να προσυπογράφει την διενέργεια της συγκεκριμένης εξεταστικής και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ότι δεν ακούει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ