Κέρδισε το στοίχημα ο πρωθυπουργός: Το λιμάνι του Μαράθου δεν αφανίστηκε τον Οκτώβριο, καταστράφηκε το Νοέμβριο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρωθυπουργός μπροστά στις κάμερες είχε βάλει στοίχημα ότι το λιμάνι δεν θα καταστραφεί τον μήνα Οκτώβριο, κατά την επίσκεψη του στην περιοχή τον περασμένο Ιούλιο.

Κατά την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στην περιοχή, ο αγρότης από τη Μαραθόπολη, Χαράλαμπος Κόκκαλης, είχε πει μιλώντας μπροστά στις κάμερες, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Ελάτε τον Οκτώβριο να δείτε εάν θα υπάρχει λιμάνι. Θα το έχει πάρει η θάλασσα. Και θα έρθουν τότε και θα σας ζητήσουν κι άλλα λεφτά όπως έγινε στην Κυπαρισσία»

«Tο έργο στο λιμάνι του Μαράθου έχει ξεκινήσει λάθος»

Ο κ. Κόκκαλης μάλιστα είχε προειδοποιήσει πως πρώτα έπρεπε να κατασκευαστεί το “μπαστούνι” προστασίας και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα…

Τότε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την χαρακτηριστική πολιτική οξυδέρκεια που τον διακρίνει, είχε αντικρούσει τους ισχυρισμούς του αγρότη, βάζοντας μάλιστα «στοίχημα μία μπύρα», ότι μέχρι τον Οκτώβρη, το λιμάνι δεν θα έχει πάθει τίποτα.

Για άλλη μια φορά, ο πρωθυπουργός δικαιώθηκε. Το λιμάνι καταστράφηκε το Νοέμβρη. Άλλο ένα κερδισμένο στοίχημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο:

Και το ρεπορτάζ της καταστροφής από το Γαργαλιάνοι Online

ΔΗΜΟΦΙΛΗ