Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Ξεσπάει ο Μπάλντουιν στον Τζορτζ Στεφανόπουλος: Δεν τράβηξα τη σκανδάλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν τράβηξα τη σκανδάλη» λέει ο Άλεκ Μπάλντουιν κατά την διάρκεια συνέντευξης με τον Τζορτζ Στεφανόπουλος, στο αμερικανικό ABC και συμπληρώνει: «Πάω το μυαλό μου πίσω, σκέφτομαι. Τι θα μπορούσα να είχα κάνει;» σε συνέντευξη που θα προβληθεί την Πέμπτη.

Στο πρώτο απόσπασμα που δόθηκε στην δημοσιότητα, ο ηθοποιός περιγράφει την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα γυρίσματα της ταινίας ως το χειρότερο πράγμα που του έχει συμβεί ποτέ: Η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε, δεν το έκανα. Δεν θα στόχευα ποτέ κάποιον με όπλο και να τραβούσα την σκανδάλη, ποτέ.

Ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος, κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του καναλιού ABC, τόνισε πως ο Άλεκ Μπάλντουιν του μίλησε με λεπτομέρειες για όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα την ημέρα της τραγωδίας: Όπως φαντάζεστε ήταν συντετριμμένος, αλλά επίσης ήταν πολύ ειλικρινής, πολύ ευθύς. Απάντησε κάθε ερώτηση. Μίλησε για την Χαλίνα Χάτσινς, μίλησε για το ότι συνάντησε την οικογένειά της. Μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για το τι έγινε στο σετ εκείνη την ημέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ