Οι δημοσκοπήσεις για το «ακέφαλο» ΚΙΝΑΛ προσβάλλουν το κοινό αίσθημα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τελευταίες δημοσκόπησεις που διεξήχθησαν πριν λίγες μέρες,και στο ερώτημα τί θα ψηφίζατε άν είχαμε εκλογές σήμερα, τα ευρήματα έδωσαν περίπου φυσιολογικά ποσοστά σε όλα τα κόμματα. Ναι σε όλα τα κόμματα. Σε όλα πλην ενός. Το ΚΙΝΑΛ το βρήκαν ανεβασμένο ΟΛΕΣ
και μία εξ αυτών το έδωσε μάλιστα σε ποσοστό διψήφιο (λίγο πάνω από το δέκα) ενώ οι λοιπές εταιρίες το έδωσαν σε ποσοστό κάτωθεν μεν πλησίον δε του δέκα.
Δέκα λοιπόν ο μέσος όρος του ΚΙΝΑΛ διψήφιο ποσοστό που εκπλήσσει.

Παραξενοφαίνεται αυτό το ποσοστό διότι ποτέ δεν συνέβη στο παρελθόν. Ποτέ κανένα κόμμα δεν φάνηκε να ανεβάζει τις προς αυτό προτιμήσεις κατά 20 τοις εκατό τα δια μακρών μονοψήφια ευρήματα που του έδιναν, όντας ακέφαλο.

Με αποτέλεσμα, χυδαίοι αρθρογράφοι να προσβάλλουν ακόμα και την μνήμη της Φώφης Γεννηματά ότι δήθεν κρατούσε το κόμμα καθηλωμένο!

Θα φανεί αφού ο λαός λέει πως ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται. Ποιός να ξέρει τι μας ετοιμάζεται. Έκρυβε το ΚΙΝΑΛ τέτοια αρχηγικά κελεπούρια μέσα του χωρίς να του φαίνονται;

Κοντός ψαλμός. Εκεί θα φανεί ότι η Φώφη Γεννηματά όχι μόνο ήταν αυτή που διπλασίασε τα ποσοστά του κόμματος, αλλά ήταν κι αυτή που το κρατούσε ενωμένο. Κρατήστε το.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ