Πασίγνωστος επιχειρηματίας αγνοείται στου Ζωγράφου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ηλίας Μπάνης αγνοείται περίπου ένα χρόνο και η σύντροφός του αποφασισμένη να βρει την άκρη του νήματος απευθύνθηκε στο «Φως στο Τούνελ».

Ποιοι και πως αιφνιδίασαν τον επιχειρηματία μέρα – μεσημέρι, ο οποίος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών;

Τι αναφέρει η σύντροφος του Ηλία Μπάνη 50 χρόνων, μιλώντας στο «Τούνελ»από το χώρο όπου «παίχτηκε» αυτή η τρομακτική ιστορία.

“Την ημέρα της εξαφάνισης κάτσαμε μαζί, φάγαμε πρωινό, μέχρι τις 12.30, πριν φύγει γύρισε μας φίλησε και έφυγε. Μίλησα μαζί του στις 4 παρά και μου είπε έρχομαι σπίτι. Μιλήσαμε με κάμερα για πέντε λεπτά, τον είδα και με έναν φίλο του, μου λέει ετοίμασε να φάω γιατί πεινάω και έρχομαι. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα μαζί του. Έπαιρνα συνέχεια και τίποτα

Ο βασικότερος λόγος, που τον ψάχνω, πέρα από εμένα, είναι το τι θα πω αύριο στο παιδί μου. Η μεγαλύτερή μας κόρη κλείνεται στον εαυτό της. Την έχω πιάσει πολλές φορές μετά την εξαφάνιση, να βλέπει τις φωτογραφίες του και να του στέλνει μηνύματα κλαίγοντας. Είναι σκληρό για όλους μας.

Εάν δεν έχει φύγει μόνος του, δεν του άξιζε κάτι τέτοιο, δεν του αξίζει η σιωπή. Εάν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι, να απευθυνθεί στην εκπομπή της κυρίας Νικολούλη, γιατί έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι μπορεί και προστατεύει τους μάρτυρες. Αν του έχει συμβεί κάτι, θέλω απλά να βρεθεί, να έχουμε κάπου να τον κλαίμε. Δε θέλω να είναι κάπου πεταμένος. Τα παιδιά μας μου δίνουν τη δύναμη για να συνεχίσω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ