Ο κίνδυνος στρατιωτικής τουρκικής εισβολής είναι μεγάλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελλάδα δέχεται τουρκική εισβολή, την μεγαλύτερη από το 1974 εδώ και 18 μήνες.

Η σύναψη της παράνομης συμφωνίας Λιβύης – Τουρκίας αποτελεί την πρώτη επίσημη «κατοχή επί χάρτου» ελληνικής κυριαρχίας, εδώ και πολλές δεκαετίες. Η κυβέρνηση δυστυχώς την ανέχθηκε, δεν έπραξε το αυτονόητο, δηλαδή την άμεση επέκταση των χωρικών υδάτων στην Κρήτη, ώστε να την αποτρέψει. Παρά το γεγονός ότι η Κρήτη δεν υπόκειται στο περιβόητο Casus Belli της Τουρκίας. Το οποίο ισχύει για τα νησιά του Αιγαίου.

Η Τουρκία λοιπόν έχει προετοιμάσει το έδαφος για την στρατιωτική εισβολή. Η Τουρκία, έχει προαναγγείλει στρατιωτική εισβολή. Η Τουρκία για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία, αμφισβητεί το καθεστώς των κατοικημένων νησιών του Αιγαίου.

Η Ελλάδα οφείλει να είναι έτοιμη. Όχι να τρέφει αυταπάτες περί διαλόγου.

Από τώρα μέχρι και την άνοιξη ο κίνδυνος είναι τεράστιος. Τον ερχόμενο Μάιο η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει μία πρωτοφανή οικονομική κρίση, λόγω της λήξης του προγράμματος ρευστότητας και την λήξη της παράτασης επαναγοράς των ελληνικών ομολόγων που θα λήξουν την άνοιξη.

Η Τουρκία βρίσκεται σε παρατεταμένη οικονομική κρίση. Όταν και οι δύο οικονομίες καταρρέουν, η περιοχή μετατρέπεται σε μπαρουταποθήκη, ειδικά όταν η Τουρκία έχει διαπιστώσει – ίσως να το γνώριζε κιόλας – ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι άκρως υποχωρητική.

Όποιος προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι η Τουρκία είναι συζητήσιμη, ή ότι το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν σημαίνει τίποτα, είναι άκρως επικίνδυνος.

Όποιος πιστεύει ότι εάν παραδώσει εθνική κυριαρχία δεν θα έχει την τύχη του Ιωαννίδη, πλάναται.

Η Ελλάδα πρέπει να μπει σε πολεμικό συναγερμό άμεσα. Οποιαδήποτε κωλυσιεργία, είναι ολέθρια για την άμυνα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ