Σκληρό παζάρι Λοβέρδου με Ανδρουλάκη! Τι «εύχεται» η Κουμουνδούρου;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέλει την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση για να τον στηρίξει στον δεύτερο γύρο!
Τα ρέστα του παίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της πολιτικής, ώστε να μπορεί να πιέσει την δικαιοσύνη ενόψει της εμπλοκής του στο σκάνδαλο NOVARTIS.

Το γεγονός ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν είναι κοινοβουλευτικός, άνοιξε την όρεξη του Ανδρέα Λοβέρδου παρά το γεγονός ότι έμεινε εκτός διεκδίκησης της προεδρίας του Κινήματος. Θέλει λοιπόν να ανταλλάξει την στήριξη του, με την ηγετική θέση εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας, εώς τις επόμενες εκλογές.

Το τι θα κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι άγνωστο. Πληροφορίες μας πάντως θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Ανδρουλάκη πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών, ώστε σε περίπτωση εκλογής του «μικρού», ο Γιώργος να αναλάβει τα ηνία εντός κοινοβουλίου.

Αναμένεται να δούμε τι θα πράξει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στον ΣυΡιζΑ πάντως προσεύχονται, να επιλέξει τον Ανδρέα Λοβέρδο, μαχαιρώνοντας έτσι τον Γιώργο Παπανδρέου…

Η ευχή της Κουμουνδούρου πάντως για εκλογή του Ανδρέα Λοβέρδου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, δεν εισακούστηκε. Τζάμπα η επίσκεψη του Πάπα…

newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ