Επικίνδυνη κλιμάκωση από την Άγκυρα – Συναγερμός στις ελληνικές Αρχές και το υπουργείο Εξωτερικών για τη σύλληψη έλληνα αστυνομικού απο τους Τούρκους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλιμακώνουν επικίνδυνα οι Τούρκοι, που επαναλαμβάνουν τα όσα ζήσαμε με την σύλληψη των δυο Ελλήνων Αξιωματικών, μόνο που αυτή τη φορά η υπόθεση έχει να κάνει με Έλληνα αστυνομικό.

Ο οποίος συνελήφθη από τις τουρκικές Αρχές στην Αδριανούπολη και κατηγορείται πως κινούνταν σε απαγορευμένη περιοχή των συνόρων! Μαζί του συνελήφθη και μια γυναίκα που τον συνόδευε.

Διαβάστε ακόμα: Έκτακτο: Σύλληψη Έλληνα αστυνομικού από Τούρκους στον Έβρο!

Πρόκειται για 41χρονο αστυνομικό που υπηρετεί στο Α.Τ Φερών του Έβρου και κατάγεται από την Άνθεια και την Κυριακή είχε πάει εκδρομή από τους Κήπους στην Τουρκία. Μάλιστα σήμερα το πρωί ο αστυνομικός πέρασε αυτόφωρο, ενώ η υπόθεση έγινε γνωστή όταν δεν πήγε στην υπηρεσία του και τον αναζήτησαν.

Η τουρκική πλευρά δεν έχει δώσει καμία επίσημη ενημέρωση, ενώ έχει σημάνει συναγερμός στις ελληνικές Αρχές και το υπουργείο Εξωτερικών, που ψάχνουν να βρουν τι συνέβη και γιατί κατηγορούν τον αστυνομικό και την κοπέλα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ