Μενιδι: Πακιστανοί επιχείρησαν βιασμό 15χρονης σε σχολείο! Την έσωσε συμμαθητής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο αλλοδαποί αποπειράθηκαν να βιάσουν σε προαύλιο Λυκείου στις Αχαρνές μια 15χρονη μαθήτρια. Ένας συμμαθητής της, όμως, αντιστάθηκε και έτσι το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει. H μητέρα του 17χρονου μαθητή μίλησε αποκλειστικά στον Γιάννη Σωτηρόπουλο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και δηλώνει υπερήφανη που ο γιος της έσωσε μια κοπέλα από βιασμό.

«Τους είδαν τα παιδιά ξαφνικά να πηγαίνουν προς τα πάνω τους. Δύο “άνθρωποι”, αν λέγονται άνθρωποι, πακιστανικής καταγωγής, τους επιτέθηκαν και ζήτησαν να φύγει ο γιος μου για να “πειράξουν” το κορίτσι», είπε η μητέρα του μαθητή. «Τους λέγανε τη λέξη: “σεξ”. Τραβούσαν το κορίτσι. Είχε μπει στη μέση ο γιος μου, δεν άφηνε να την πειράξουν. Τον χτύπησαν…», δηλώνει συγκλονισμένη.

«Τους κλείνανε τα στόματα δεν τους άφηναν να φωνάξουν. Κατάφερε ο γιος μου να τραβήξει τους δύο Πακιστανούς και το κορίτσι να τρέξει και να ξεφύγει και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον γιο μου, γι’ αυτό που έκανε έσωσε ένα κορίτσι», λέει η μητέρα του 17χρονου.

«Την επόμενη μέρα από την επίθεση και μετά από αναζητήσεις οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν, τον οδήγησαν στη δικαιοσύνη και προφυλακίστηκε», σημειώνει και προσθέτει: «Φορούσαν μάσκες και οι δύο, του ενός του έπεσε η μάσκα και γι’ αυτό αναγνωρίστηκε από την κοπέλα την επόμενη μέρα. Ο δεύτερος δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ακόμη. Φορούσε και κουκούλα και μάσκα. Έδρασε πολύ γρήγορα η Ασφάλεια στο Μενίδι».

ΠΗΓΗ: STAR

ΔΗΜΟΦΙΛΗ