Έφυγε απο τη ζωη ο Θεόδωρος Σκαγιάς, ο πατέρας των τετραδίων SKAG

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Θεόδωρος Σκαγιάς, ιδρυτής της εταιρείας SKAG, με τα γνωστά τετράδια που γέμισαν τις σχολικές τσάντες των μαθητών εδώ και γενιές.

Την είδηση του χαμού του έκανε γνωστή η κόρη του Πόπη Σκαγιά, με ανάρτησή της στο διαδίκτυο:

Πραγματικά, όλοι έτσι τον αισθανόμασταν, άλλοι σαν Πατέρα (όπως εγώ και τα αδέλφια μου), άλλοι σαν θείο η δικό τους συγγενή, γιατί τους αγαπούσε όλους αληθινά, και δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό να τους τα ψάλλει ένα χεράκι, όταν χρειαζόταν. Γι αυτό τον αγαπούσαν όλοι εδώ στην SKAG και όχι μόνο, γιατί ήταν ΑΛΗΘΙΝΟΣ και ΕΥΘΥΣ. Δεν μάσησε τα λόγια του. Έτσι και εγώ έχασα τον Πατέρα μου και τον πολυτιμότερο άνθρωπο στην ζωή μου, με εξαίρεση την Μητέρα μου, τον Φύλακα Άγγελό μου (έτσι την αισθάνομαι), που έφυγε πριν από 3 χρόνια. Αυτός μου έμαθε πως να διεκδικώ, πως να είμαι δίκαιη, να έχω βαθύ σεβασμό στην λέξη Άνθρωπος. Ότι και να πω είναι λίγο! Όσοι τον έχετε γνωρίσει, ξέρετε!» έγραψε η κόρη του στην ανάρτησή της και σημειώνει ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, στον Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο Κρυονέρι Αττικής, στις 3.00μμ.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων επιθυμεί να κατατεθούν χρήματα στη μνήμη του Θεόδωρου Σκαγιά, στον σύλλογο παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ