Μπάχαλο οι εκλογές ΚΙΝΑΛ: Χαμός στην Πατρα – Ψήφισαν 300 χωρίς να πληρώσουν – Ο Σκανδαλίδης τα βλέπει… τέλεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Με μόλις 48 ώρες να απομένουν πριν ανοίξουν οι κάλπες του δεύτερου γύρου των εκλογών για την επιλογή αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής και συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για παρατυπίες και μη ορθής λειτουργίας της διαδικασίας του πρώτου γύρου. Έστι όπως ανακοίνωσε η ΕΔΕΚΑΠ, σε εκλογικό Κέντρο δεν πλήρωσαν τα 3 ευρώ που προβέλπονταν ώστε να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία 300 άτομα

Η ανακοίνωση:

“Η ΕΔΕΚΑΠ εξετάζοντας τα παραστατικά των εκλογών του εκλογικού τμήματος (296-03, 2ο Γυμνάσιο) στην Πάτρα, διαπίστωσε ότι ομάδα 300 ψηφοφόρων δεν κατέβαλε το αντίτιμο των 3 ευρώ που ήταν βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή στην ψηφοφορία.

Κατόπιν αυτών καταδίκασε ομόφωνα την παραβίαση των κανόνων της ψηφοφορίας και αποφάσισε την διαγραφή τους από το μητρώο ψηφισάντων που αποτελεί προϋπόθεση για να έχουν δικαίωμα ψήφου στην εκλογική διαδικασία της 12ης Δεκεμβρίου.”

 Εξετάζει τις καταγγελίες Παπανδρέου η Επιτροπή!

Με ανακοίνωση της η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει ότι εξετάζει από το βράδυ της Κυριακής του πρώτου γύρου των εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ όλα τα ζητήματα που τέθηκαν υπ’ όψη της.  Ακριβώς δηλαδή αυτά τα οποία ανέφερε και στην πρώτη και στην δεύτερη, διευκρινιστική, ανακοίνωση του ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μάλιστα η αρμόδια επιτροπή, αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι θα εκδώσει νέα εγκύκλιο για την πιστή τήρηση των κανόνων από όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ έχει ως εξής:

Η ΕΔΕΚΑΠ εξετάζει ήδη από το βράδυ της Κυριακής της 5ης Δεκεμβρίου όλα τα ζητήματα που τέθηκαν υπ όψιν της και που αφορούν στην εκλογική διαδικασία και ειδικότερα τη μη τήρηση, σε ορισμένες περιπτώσεις, των κατευθυντήριων οδηγιών της, τα οποία όμως δεν επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΕΔΕΚΑΠ, ως αρμόδιο όργανο ενόψει της ψηφοφορίας της 12ης Δεκεμβρίου θα εκδώσει νέα εγκύκλιο για την πιστή τήρηση των κανόνων από όλους.

Ως αρμόδιο όργανο διεξαγωγής των εκλογών χαιρετίζει τη μαζική προσέλευση των 271.000 μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής και τους καλεί να προσέλθουν ξανά στις κάλπες την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Για την ΕΔΕΚΑΠ

Ο Πρόεδρος

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Ο Σκανδαλίδης τα βλέπει… τέλεια

Τα πράγματα πρόσθεσε έχουν πάρει τον δρόμο τους και στον δεύτερο γύρο θα προσέλθουν στις κάλπες περισσότεροι από διακόσιες χιλιάδες άνθρωποι. Αιχμές εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου άφησε σήμερα ο Κώστας Σκανδαλίδης τονίζοντας μέσω του  ΣΚΑΙ 100.3 οτι όλα την περασμένη Κυριακή έγιναν άψογα και ο ίδιος δεν άφησε να διαταραχτεί η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Τα πράγματα πρόσθεσε έχουν πάρει τον δρόμο τους και στον δεύτερο γύρο θα προσέλθουν στις κάλπες περισσότεροι από διακόσιες χιλιάδες άνθρωποι. Σε ερώτηση αν ο ίδιος αποτελεί την επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να τον εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο  εφόσον εκλέγει αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, απάντησε ότι “εγώ ήμουν και θα είμαι πάντα ένας στρατιώτης της παράταξης”.


 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ