Ύποπτα παιχνίδια με τις εκλογικές λίστες του Κιναλ – Διέγραψαν ξαφνικά 300 άτομα απο τους καταλόγους για να μην ψηφίσουν την Κυριακή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η ΕΔΕΚΑΠ εξετάζοντας τα παραστατικά των εκλογών του εκλογικού τμήματος (296-03, 2ο Γυμνάσιο) στην Πάτρα, διαπίστωσε ότι ομάδα 300 ψηφοφόρων δεν κατέβαλε το αντίτιμο των 3 ευρώ που ήταν βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή στην ψηφοφορία.

Κατόπιν αυτών καταδίκασε ομόφωνα την παραβίαση των κανόνων της ψηφοφορίας και αποφάσισε την διαγραφή τους από το μητρώο ψηφισάντων που αποτελεί προϋπόθεση για να έχουν δικαίωμα ψήφου στην εκλογική διαδικασία της 12ης Δεκεμβρίου».

Αυτή ειναι η ανακοινωση της επιτροπής του Κιναλ, ενώ χθες ο Παπανδρέου κατήγγειλε πως βρέθηκαν 2.700 ψήφοι περισσότεροι πανελλαδικά, απο όσους ήταν εγγεγραμμένοι στους καταλόγους και μετά τα μάζεψε, σημερα η επιτροπή ανακοινώσει τη διαγραφή 300 ατόμων που ψήφισαν χωρίς να πληρώσουν στην Πατρα.

Και στην υπόλοιπη Ελλάδα; Μόνο στην Πατρα υπήρξαν τσαμπατζήδες;

Με όλα αυτά η εκλογική διαδικασία ευτελίζεται ενώ ερωτηματικά προκαλει η σιωπή των υποψηφίων αρχηγών, ειδικά όσων δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο που θα έπρεπε να ωρύονται με όσα εχουν συμβεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ