Ποινική δίωξη στους 11 Θεματοφύλακες του Συντάγματος για την απαγωγή του διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γύρισε «μπούμερανγκ» στους 11 αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» το πρωτοφανές σημερινό περιστατικό της από μέρους τους «σύλληψης» του διευθυντή Γυμνασίου Αιγινίου, στην Πιερία, καθώς οι προσαγωγές τους μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία ανάλογα με τον βαθμό συμμετοχής τους στο εν λόγω συμβάν.

Η δικογραφία περιλαμβάνει την πράξη της αρπαγής από κοινού, η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφορά επιπλέον, κατά περίπτωση, πράξεις όπως διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες, απειλή, εξύβριση, κ.ά. Οι συλληφθέντες, εννέα άνδρες και δύο γυναίκες, κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης.

Σημειώνεται πως η Εισαγγελία ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για το πρωτοφανές περιστατικό, με πηγές της να αναφέρουν πως ο διευθυντής είχε δεχθεί απειλές προσφάτως, ενώ κάποιοι εκ των 11 «πρωταγωνιστών» του συμβάντος έχουν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές σε σχέση με την ακραία αντιεμβολιαστική ρητορική τους και εις βάρος τους είχε ήδη σχηματιστεί δικογραφία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ