Υπάρχει και η Κύπρος, άθλιε κύριε Στόλτενμπεργκ του ΝΑΤΟ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το όραμα Ντε Γκώλ μιάς πλήρους Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει προχωρήσει,ας ειπωθεί αυτό,σε όλα. Μένει πλέον,για να γίνει μια αλήθεια, με το τελευταίο εναπομένον σκέλος,αυτό το της κυριαρχίας,κυρίαρχο και μόνο αυτό. Δηλαδή της Αμυντικής συντρεξης προστασίας των Ευρωπαϊκών συνόρων πια,ως υπάρχουν σήμερα.

Χωρίς και αυτή ολοκλήρωση του πιο πάνω
οράματος, δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει.

Ο Πρόεδρος Μακρόν το θέτει πρόθυμος για συζήτηση,προς πραγμάτωση,πως ήλθε ο καιρός για Ευρωπαϊκά κοινά πλέον σύνορα. Τι ήθελε να το πει αυτό;
Φανερώθηκε αμέσως ο πρώτος αντίθετος (λαγός;) ο ΓΓ ΝΑΤΟ, όστις ως ήκουσε αυτό, ως βασιλεύς Ηρώδης εταράχθει δια τα πρωτεία, μη του τα πάρει άλλος τις, …..και χάσει την αξία.

Ο γνωστός πια σήμερα κ. Στόλτενμπεργκ, άμεσα αντέδρασε με το επιχείρημα, πως τα κράτη μέλη της ΕΕ είναι μέλη και του ΝΑΤΟ….συνεπώς καλύπτονται από την συμμαχία, και έτσι δεν συντρέχει αποχρών λόγος ίδρυσης μιας παράλληλης τοιαύτης.

Ο λόγος του θαυμάστηκε πολύ. Όμως..να που ξέχασε να αναφέρει την μικρή Κύπρο, ως έχουσα άμεση ανάγκη αμυντικής προστασίας,όπως γνωρίζει και το γιατί.

Όπως γνωρίζει και το άλλο γιατί που δεν δύναται η Κύπρος να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Εδώ να σημειωθεί ότι έχει ζωτική ανάγκη προστασίας η Κύπρος ή ότι απέμεινε από αυτή ελέω ραδιούργου Κίσιντζερ. Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τις φρικιαστικές/φονικές εκείνες ημέρες ο τότε Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Σλέσινγκερ έσπευσε άμεσα να δηλώσει:Οι Τούρκοι προχώρησαν πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε!! Τί ήθελε να το πει; Εξηφανίσθει. Ούτε ποτέ έκτοτε άκουσε κάτι κανείς γι αυτόν. Ο Κίσινγκερ όμως Κίσινγκερ. Μέχρι σήμερα όχι. Μέχρι όμως και πριν δύο χρόνια,ΝΑΙ.

Τέλος, ας ληφθεί και αυτό υπ όψιν πως μέχρι και σήμερα το ΝΑΤΟ δεν χρειάσθηκε να επέμβει,αμυντικά, για προστασία κράτους μέλους του.

Γεγονός όμως είναι το γιατί οιοσδήποτε ενοχλείται αν στην ΕΕ υπάρξει και μια δεύτερη αμυντική, ακραιφνώς αμυντική, Ευρωπαϊκή συμμαχία προς προστασίας των συνόρων της Ένωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ