Ο Σκαι έβγαλε τον Λιγνάδη στην εκπομπή με τον Σάκη Ρουβά, Idols για να μιλήσει για τον Νίκο Κούρκουλο

Στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς με τίτλο Idols, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τον ΣΚΑΪ και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλο, συμμετείχε και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είναι προφυλακισμένος από τις 26 Φεβρουαρίου 2021 και θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό για τέσσερις βιασμούς, ανάμεσά τους και ανηλίκων.

Η συνέντευξη είναι προφανές ότι έχει δοθεί πριν από την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη – ο οποίος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Τριπόλεως στις 26 Φεβρουάριο του 2021 – και την άσκηση ποινικής δίωξης για τέσσερις βιασμούς, καθώς ο ηθοποιός μιλά για τον Νίκο Κούρκουλο από τη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου οπότε και υποχρεώθηκε σε παραίτηση τις καταγγελίες που τον ενέπλεκαν σε δυσώδεις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Η παραγωγή και ο Σάκης Ρουβάς είχαν δέκα μήνες περιθώριο για να συνειδητοποιήσουν ότι η απόφαση να συμπεριληφθεί η συνέντευξη του Δημήτρη Λιγνάδη στο αφιέρωμα για τον μεγάλο μας ηθοποιό. Το γεγονός ότι η συνέντευξη συμπεριλήφθη στο αφιέρωμα, όμως, καταδεικνύει ότι παραγωγή και παρουσιαστής δεν θεώρησαν ότι προσβάλουν το έργο και την προσωπικότητα του Νίκου Κούρκουλου με αυτή την απόφασή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ