Ο Σκαι έβγαλε τον Λιγνάδη στην εκπομπή με τον Σάκη Ρουβά, Idols για να μιλήσει για τον Νίκο Κούρκουλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς με τίτλο Idols, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τον ΣΚΑΪ και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλο, συμμετείχε και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είναι προφυλακισμένος από τις 26 Φεβρουαρίου 2021 και θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό για τέσσερις βιασμούς, ανάμεσά τους και ανηλίκων.

Η συνέντευξη είναι προφανές ότι έχει δοθεί πριν από την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη – ο οποίος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Τριπόλεως στις 26 Φεβρουάριο του 2021 – και την άσκηση ποινικής δίωξης για τέσσερις βιασμούς, καθώς ο ηθοποιός μιλά για τον Νίκο Κούρκουλο από τη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου οπότε και υποχρεώθηκε σε παραίτηση τις καταγγελίες που τον ενέπλεκαν σε δυσώδεις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

https://twitter.com/artgagaspop/status/1470084210601992202?s=21

Η παραγωγή και ο Σάκης Ρουβάς είχαν δέκα μήνες περιθώριο για να συνειδητοποιήσουν ότι η απόφαση να συμπεριληφθεί η συνέντευξη του Δημήτρη Λιγνάδη στο αφιέρωμα για τον μεγάλο μας ηθοποιό. Το γεγονός ότι η συνέντευξη συμπεριλήφθη στο αφιέρωμα, όμως, καταδεικνύει ότι παραγωγή και παρουσιαστής δεν θεώρησαν ότι προσβάλουν το έργο και την προσωπικότητα του Νίκου Κούρκουλου με αυτή την απόφασή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ