Έκτακτο: Τελεσίγραφο της Ρωσίας σε ΗΠΑ – ΝΑΤΟ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευθεία απειλή πολέμου από τον ρώσο υφυπουργό εξωτερικών Sergei Ryabkov.

Καταρρέει το κλίμα εμπιστοσύνης που είχε δημιουργηθεί έπειτα από την δίωρη τηλεδιάσκεψη του ρώσου προέδρου με τον αμερικανό ομόλογό του.

Από τον αναφορά σε στρατιωτική απάντηση της Ρωσίας, οδηγεί στην απόλυτη κλιμάκωση.

Πριν από λίγο, ο Ρώσος Υφυπουργός Εξωτερικών Ryabkov δήλωσε μιλώντας στο Ria Novosti: Εάν το ΝΑΤΟ και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ανταποκριθούν στο αίτημα της Ρωσίας για παροχή εγγυήσεων ασφαλείας, θα ακολουθήσει «στρατιωτική απάντηση» και θα υπάρξει νέος γύρος αντιπαράθεσης!

Ο Sergei Ryabkov οπωσδήποτε δεν έκανε αυτή τη δήλωση τυχαία. Αντίθετα, εάν ερμηνεύσουμε την συγκεκριμένη ρητορική που χρησιμοποιεί, πρόκειται περί ενός τελεσίγραφο της Ρωσίας στην Δύση αναφορικά με τις κινήσεις ενίσχυσης της Ουκρανίας.

7E8A26A0 8184 493C BD4D 5F37FAD7E6FA
Ο ρώσος υφυπουργός εξωτερικών

Με αυτόν τον τρόπο, επίσημα πλέον, η Ρωσία ξεκαθαρίζει ότι όχι μόνο δεν θα ανεχθεί περαιτέρω εμπλοκή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, αλλά εάν δεν σταματήσει και η υφιστάμενη ενίσχυση του καθεστώτος Ζελένσκι, τότε η Ρωσία θα απαντήσει στρατιωτικά. Τι σημαίνει αυτό; Μάλλον το προφανές. Ότι θα εισβάλει στην ανατολική Ουκρανία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αυτή η δήλωση έγινε παρά τις πρόσφατες απειλές των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας, με τον ίδιο τον πρόεδρο Μπάιντεν να προειδοποιεί τον Πούτιν ότι σε περίπτωση εισβολής των ρωσικών δυνάμεων στην ανατολική Ουκρανία, η Ρωσία θα πληρώσει «βαρύτατο τίμημα».

Η εξέλιξη αυτή ακυρώνει το θετικό κλίμα που είχε επικρατήσει έπειτα από την αρχή κυρώσεων κατά της Ρωσίας που επετεύχθη μετά την δίωρη τηλεδιάσκεψη Πούτιν – Μπάιντεν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ