Ρωσικά radar αποκάλυψαν την τελευταία εβδομάδα πάνω από 40 κατασκοπευτικά αεροσκάφη & drone κοντά στα σύνορα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα ρωσικά ραντάρ εντόπισαν πάνω από 40 ξένα αεροσκάφη που πραγματοποίησαν αεροπορικές αναγνωρίσεις κοντά στα κρατικά σύνορα της Ρωσίας την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε τη Δευτέρα η εφημερίδα Krasnaya Zvezda του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Τα γραφήματα της εφημερίδας δείχνουν ότι 34 ξένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη και οκτώ μη επανδρωμένα αεροσκάφη, πραγματοποίησαν αεροπορικές αναγνωρίσεις κατά μήκος των κρατικών συνόρων της Ρωσίας την περασμένη εβδομάδα.

Όλες οι πτήσεις με ξένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη παρακολουθούνταν από ρωσικούς σταθμούς ραντάρ. Μαχητικά αεροσκάφη των δυνάμεων ταχείας αντίδρασης της αεράμυνας της Ρωσίας, απογειώθηκαν τρεις φορές την περασμένη εβδομάδα για να αποτρέψουν ξένα αεροσκάφη, από το να παραβιάσουν τα ρωσικά κρατικά σύνορα. Δεν επετράπη καμία παραβίαση των ρωσικών κρατικών συνόρων, ανέφερε η εφημερίδα.

Επίσης, μαχητικά αεροσκάφη MiG-31 και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού BTR-82AM, παραδόθηκαν στα ρωσικά στρατεύματα την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο του σχεδίου αμυντικών προμηθειών, ανέφερε η εφημερίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ