Έσφαξε την γυναίκα του και έγινε αρχηγος στους Θεματοφύλακες του Συντάγματος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτα πράγματα. Ενας καταδικασμένος για την δολοφονία της γυναίκας του, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος, βρίσκεται σε ηγετική θέση στην ομάδα που απαρτίζει τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Τη στιγμή που τα λεγόμενα «τάγματα εφόδου» έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στη δικαιοσύνη, με την εισαγγελία να δίνει εντολή για μεγάλη έρευνα με ερευνώμενο αδίκημα μεταξύ άλλων και αυτό της εγκληματικής οργάνωσης, η ιστοσελίδα stonisi.gr, αποκαλύπτει ότι ανάμεσα στους «Θεματοφύλακες» που δρουν στη Μυτιλήνη, ένας συζυγοκτόνος κατέχει ηγετική θέση.

BF093088 ED3F 40CA A63B 74E3F3232559

DC5B9E6D EF2F 40F3 8700 1C7866B03B19

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γ.Κ. ο οποίος είχε σκοτώσει την σύζυγό του στο Πυργί πριν από μερικά χρόνια, πλέον όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά κινεί τα νήματα της ομάδας των αντιεμβολιαστών στο νησί της Λέσβου.

Ήταν 20 Μαΐου του 2012 όταν ο 43χρονος τότε εργολάβος, αφού διαπληκτίστηκε με την σύζυγό του, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και χτύπησε την σύζυγό του 10 φορές στο θώρακα, την κοιλιά και το λαιμό, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω νεκρή. Η τοπική κοινωνία τότε είχε «παγώσει» από την άγρια δολοφονία της 41χρονης υπαλλήλου της της Αποκεντρωμένης Διοίκησης από τα χέρια του συζύγου της.

Γείτονες του ζευγαριού είχαν καταθέσει ότι ο δράστης χτυπούσε τη γυναίκα του ακόμα και μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους, ενώ άλλοι σχολίαζαν ότι η συμπεριφορά του ήταν αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη.

Ο δράστης αρχικά καταδικάστηκε σε ισόβια, ενώ στο Εφετείο, κρίθηκε ότι ο φόνος έγινε «εν βρασμώ ψυχής». Τελικά ο γυναικοκτόνος αποφυλακίστηκε πριν από δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος στη Λέσβο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ